Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VILI BEROŠ

Započelo rješenje dugovanja zdravstvenog sustava veledrogerijama

Vili Beroš
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/3
08.02.2020.
u 15:07

Razlog nije nikakva izvanredna situacija već je riječ je o inicijativi ministra Beroša koji poznaje sustav

Prvi sastanak veledrogerija s ministrom zdravstva, prof.dr.sc. Vilijem Berošem slijedi već ovih dana, kako neslužbeno doznajemo u Ministarstvu zdravstva.

Međutim, razlog nije, kako je to dosad bilo uobičajeno, nikakva izvanredna situacija s dugom za lijekove niti ikakve blokade radi toga, nego je riječ o inicijativi ministra Beroša.

- To do sada nije bila praksa, ministar je pokazao inicijativu i to podržavamo te kao industrija stojimo na raspolaganju za sve daljnje razgovore - potvrdila je Milka Kosanović iz Hrvatske udruge poslodavaca koju je ministar zdravstva sam kontaktirao s prijedlogom da se započnu razgovori oko rješenja dugovanja zdravstvenog sustava veledrogerijama. 

Kako će dodati Kosanović takav potez ministra ima njihovu apsolutnu podršku i daje industriji vjeru kako će se sustavno i kroz razgovor uspješno riješiti problemi dugovanja. I na poziciji pomoćnika ministra, prof. Beroš, napomenula je, imao je inicijativu i pokazao da poznaje sustav i nudio rješenja. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije