Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za gurmane

Za uskrsni ručak u hotelu Esplanade šunka, janjetina...

Hotel Esplanade
Foto: Hotel Esplanade
17.04.2014.
u 18:00

Jelovnik bogat domaćim specijalitetima očekuje sve goste koji će raskošan uskrsni ručak platiti 300 kuna po osobi

Dalmatinski pršut, slavonski kulen, domaća pašteta od divljači u tijestu, domaća šunka u kruhu i pisanice, ali i štrukle, janjetina s krumpirima.... gurmanski popis je dugačak, a očekuje sve posjetitelje koji se u nedjelju na Uskrs odluče na doručak ili ručak u hotelu Esplanade.

Zabava je osigurana i za djecu koja će moći bojiti, ali i tražiti pisanice na terasi Oleandar.

Raskošan uskrsni ručak stoji 300 kuna po osobi, dok je za djecu do šest godina besplatan, a dječji meni za djecu do 12 godina iznosi 75 kuna. Na sam Uskrs otvoren je i restoran Le Bistro, u kojem gosti također mogu birati između jela s proljetnog jelovnika ili blagdanskog dnevnog menija uz piće, što će ih stajati 140 kuna po osobi.  

Za sve goste osiguran je i besplatno parkiranje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije