Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AJME, KONAČNO!

WhatsApp uveo promjenu koju će mnogi pozdraviti, no treba se pripaziti na jednu stvar

WhatsApp - aplikacija za razmjenu poruka, fotografija i videozapisa
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/4
23.05.2023.
u 13:14

Povijest uređivanja neće biti prikazana

WhatsApp od sada podržava uređivanje poslanih poruka. Značajka je to koju će mnogi korisnici ove popularne aplikacije za dopisivanje pozdraviti. Iako je tek sad stigla na WhatsApp, ova je značajka već dugo prisutna kod konkurencije.

Kada poželite urediti poruku potrebno je samo dugo stisnuti riječ koju želite promijeniti i nakon toga u izborniku pritisnuti Edit/Uredi. No, morate računati na to da je poruke moguće urediti u prvih 15 minuta nakon slanja. Nakon što ste izmijenili poslanu poruku kraj nje će pisati 'uređeno' tako da će i oni kojima ste slali poruku znati da je došlo do promjena. Povijest uređivanja neće biti prikazana, piše GSM Arena.

VIDEO Prometna nesreća u HRT-ovom javljanju uživo: Pričamo o problemima i ovo se dogodi, Bože sačuvaj...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije