Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
totalni kaos

VIDEO Širi se snimka opasne vožnje u SAD-u: Auto klizi zaleđenom ulicom i sudara se s više vozila

proklizavanje auta
Foto: Twitter/Screenshot
1/5
25.12.2022.
u 09:07

Video koji je netko iz Seattlea objavio na Twitteru prikazuje automobil koji pokušava voziti ulicom, ali proklizava te dolazi do sudara u više automobila

Zimsko vrijeme u Seattleu stvorilo je opasne uvjete za vožnju, a jedna snimka na Twitteru prikazuje automobil kako klizi niz ulicu i sudara se s više vozila. To je područje u petak pogodila ledena kiša, zbog čega su ceste postale skliske i opasne za kretanje.

Video koji je netko iz Seattlea objavio na Twitteru prikazuje automobil koji pokušava voziti ulicom, ali proklizava te dolazi do sudara u više automobila. Vide se i drugi automobili koji proklizavaju, piše nypost.com.

Podsjetimo, snažna oluja i ekstremno niske temperature izazvale su kolaps širom SAD-a i Kanade. Najmanje 28 ljudi umrlo je u SAD-u dok se zemlja bori s brutalnom zimskom olujom. Gotovo 300.000 domova i poslovnih prostora ostalo je bez struje, dok su temperature padale znatno ispod nule. 

Guvernerka New Yorka Kathy Hochul rekla je da je oluja "jedna od najgorih u povijesti", dodavši da su mnoga vatrogasna vozila i vozila hitne pomoći zaglavljena u snijegu. Međunarodna zračna luka Buffalo Niagara zatvorena je do ponedjeljka ujutro. Iako je većina smrtnih slučajeve izazvana prometnim nesrećama, bilo je i smrtnih slučajeva zbog izloženosti niskim temperaturama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije