Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezgodna situacija

Predsjednica davala izjavu, a HDZ-ovac se naljutio zbog Škorine pjesme u pozadini

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/16
16.12.2019.
u 18:57

Dok je predsjednica davala izjavu medijima, u pozadini je zasvirala "Ne dirajte mi ravnicu" njezinog protukandidata

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović danas je u Kutini obilazeći božićnu priredbu dala izjavu kutinskim medijima, no ono što je ovaj put privuklo pažnju mnogih nije njezina izjava, nego ljutita reakcija HDZ-ovog dožupana Sisačko-moslavačke županije Romana Rosavca na malu "nezgodu" koja se dogodila.

Naime, dok je predsjednica davala izjavu medijima, u pozadini je zasvirala "Ne dirajte mi ravnicu" njezinog protukandidata u utrci za Pantovčak Miroslava Škore

Na snimci koju je objavila KuTina info na svom Facebooku, može se vidjeti kako Rosavec ljutito daje do znanja nekome u pozadini da Škorina pjesma ne bi trebala svirati. 

 

Komentara 44

BU
burza
19:40 16.12.2019.

A zasto nebi pustili pjesmu ne dirajte mi ravnicu dsli je zabranjena

PI
pilkodebilko
19:00 16.12.2019.

Hadezeovac je valjda tražio sa se pusti ona "Slobodane, pošalji salate" u čast velikog hadezeovskog prijatelja europskog Vučića.

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
19:31 16.12.2019.

Da je u pitanju bila Lepa Brena, HDZ-ovci bi redom zapjevali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije