Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMLJEN JE

VIDEO Ogroman tornado pogodio SAD: Padala i tuča veličine golf loptica

Foto: reuters
1/2
09.08.2023.
u 17:15

'Lovci na tornada' tvrde kako je tornado trajao oko pola sata, no nije zabilježena nikakva šteta

Snažan tornado jučer je pogodio područje Yume, gradića u američkoj saveznoj državi Coloradu. Nacionalna meteorološka služba izdala je upozorenje za sve građane u poslijepodnevnim satima, a na tom području je pala i tuča veličine golf loptice.

Razorni tornado je i snimljen na kameri, a stručnjaci koji ih proučavaju ovaj su nazvali ''monstrumom''. Ipak, nije bilo ozlijeđenih s obzirom na to da je pogodio ruralno područje na kojem nema puno kuća. 

Osim toga, 'lovci na tornada' tvrde kako je tornado trajao oko pola sata, no nije zabilježena nikakva šteta. Upozorenje za nevrijeme bilo je na snazi do 19 sati, a meteorolog Mike Nelson potvrdio je za Denver7.com kako je bio velik veličinom, no nije bio jako snažan.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije