Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dosta mu je!

VIDEO Građevinar podivljao i bagerom krenuo na zgradu! Srušio sve balkone jer ga vlasnik nije isplatio

Foto: Screenshot Youtube
1/4
31.07.2021.
u 09:05

Jer je tek u izgradnji, zgrada je bila prazna te stoga nije bilo ozlijeđenih, a scenu je u nevjerici gledalo 50-ak očevidaca.

Vlasnik zgrade u gradu Blumberg na jugu Njemačke sam je sebi stvorio probleme neplaćanjem radnika, tj. izvođača radova na svojoj zgradi. Naime, navodno je izvođaču dugovao 4,9 milijuna eura, a nakon što je izvođaču dosadilo čekati svoje novce, podivljao je i u srijedu u 7.30 sati ujutro odlučio se osvetiti na zanimljiv način. 

Bagerom je krenuo na zgradu i srušio gotovo sve balkone na njoj, ali i susjedne zidove te tako prouzročio štetu od gotovo pola milijuna eura na novoizgrađenoj zgradi. 

Jer je tek u izgradnji, zgrada je bila prazna te stoga nije bilo ozlijeđenih, a scenu je u nevjerici gledalo 50-ak očevidaca. Naravno, odmah su uzeli svoje kamere i snimili nevjerojatan prizor građevinara koji ruši sve pred sobom.

Građevinar je stao nakon ruševina balkona samo zato jer je na bageru puknulo hidraulično crijevo, kazali su svjedoci za njemačke novine Schwarzwuelder Bote. Kasnije se ovaj predao policiji, a policija je ogradila područje u strahu da je bagerom oštetio plinske spremnike u zgradi. Šteta koju je počinio procijenjena je na 499.000 eura.

Komentara 1

BI
BivšiIndexaš2
11:06 31.07.2021.

Razumljivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije