Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvojica kradljivaca

Ukrali od kotla za pečenje rakije i stroja za sladoled do tribina

nk dilj
Goran Ferbežar/Pixsell
01.03.2012.
u 09:05

Dvojica kradljivaca odgovorna su za materijalnu štetu u iznosu od nekoliko desetaka tisuća kuna

VINKOVCI – Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 22-godišnjakom iz Vinkovaca i 23-godišnjakom iz Privlake utvrđeno je da su od 30. prosinca prošle do 29. veljače ove godine iz dvorišta obiteljske kuće u Vinkovcima otuđili bakreni kotao za rakiju, čime su 53-godišnjem Vinkovčaninu pričinili materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna, priopćila je jutros PU vukovarsko-srijemska.

Daljnjim istraživanjem utvrđeno je da su obojica od 5. do 29. ožujka prošle godine u Vinkovcima provalili u kiosk 60-godišnjaka i ukrali strojeve za pravljenje sladoleda, bakrene cijevi, elektromotore, čime je Vinkovčaninu pričinjena materijala šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna.

Također je utvrđeno da je isti dvojac od 15. do 24. veljače ove godine u Vinkovcima, u Ciglarskoj ulici, sa stadiona NK Dilj otuđio dvije prijenosne metalne montažne tribine s tri reda sjedala 6-metarske dužine i tako nogometnom klubu pričinili materijalnu štetu od desetak tisuća kuna.

Obojica su kazneno prijavljeni Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima zbog krađe i teške krađe.

Komentara 5

Avatar fidelio
fidelio
10:50 01.03.2012.

Ukrali od kotla je zapravo donekle i pogrešno, treba staviti ukralO :D

Avatar sultan46
sultan46
10:09 01.03.2012.

dvojica kradljivaca Ukrali od kotla za pečenje rakije i stroja za sladoled do tribina ??????????????? Eto nasih novinara,,pa ljudi kakav je ovo naslov,,,kotao rakija tribina i sladoled u jednoj recenici .. sda ti razmisljaj sta je pjesnik stime htjeo reci,,,zatoto sve rijedje i citma vecernjak jer mi treba ili prevod ili tumac,,pa gdje to zivimo.......

VE
velikazmija
20:43 01.03.2012.

rakijski kotao nije pećnica već kuhalo a to što se tamo daleko i --- kafu mi draga ispeci -aj ja ćuuu doći oko pola noći ------------- ne zanima me --ok izbacimo srbizme iz hr pisma i jezika --

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije