Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova devastacija

Ukradene ploče sa spomenika NOB-u na Petrovoj gori

kipar Vojin Bakic
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
11.05.2018.
u 13:03

Kako je priopćila sisačko-moslavačka policija, nepoznati počinitelj u travnju je ukrao četiri ploče od nehrđajućeg čelika

 

Ponovno je devastiran poznati spomenik NOB-u, rad Vojina Bakića na Petrovoj gori.

Kako je priopćila sisačko-moslavačka policija, nepoznati počinitelj u travnju je ukrao četiri ploče od nehrđajućeg čelika, koje su se nekoć nalazile na ovom spomeniku u Slavskom polju, u općini Gvozd, a sada bile odložene pokraj njega.

Materijalna šteta iznosi oko 48.000 kuna te je zaprimljena kaznena prijava zbog krađe.

Ključne riječi

Komentara 21

DU
Deleted user
13:23 11.05.2018.

Ko je taj. I koga briga za to.

Avatar rubinet
rubinet
14:09 11.05.2018.

najoštrije osuđujem bezumnu čimbu ,najvjerojatnije, sakupljača sekundarnih sirovina...stoga predlažem Vladi neka hitno zamijeni ukradene ploče novim..naravno bijelo-crvenim..poput onih na krovu crkve Svetog Marka

SO
sohnahoakasaa
15:09 11.05.2018.

Ozbiljnu istragu provesti. Odmah jer se sve zna. Antife i fosilni ostaci skupljaju kaj se skupiti da jer sve nestajeeeee....u ropotarnici gdje bolesni um casruje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije