Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mogla izdržati

Učiteljica zbog ove fotografije dala otkaz, ravnatelj: Tako se odijevaju prostitutke

Tatjana Kuvšinikova
Foto: Vkontakte
1/2
01.04.2019.
u 10:57

Učiteljica jezika i književnosti fotografiju je objavila još 20. prosinca prošle godine, a zbog napada koje trpi već mjesecima, naposljetku je sama dala otkaz

Ruska učiteljica Tatjana Kuvšinikova (38) dala je otkaz nakon što ju je ravnatelj škole u kojoj je radila javno prozvao zbog haljine u kojoj se fotografirala, a fotografiju potom objavila na ruskoj društvenoj mreži Vkontakte.

Ravnatelj škole u gradu Barnaulu na zapadu Sibira učiteljici je u pismu poručio kako se ''samo prostitutke tako odijevaju i fotografiraju u visokim petama i haljinama iznad koljena'' te ju je upitao: ''Koga pokušavaš namamiti?

Učiteljica jezika i književnosti fotografiju je objavila još 20. prosinca prošle godine, a zbog napada koje trpi već mjesecima, naposljetku je sama dala otkaz.

Foto: Vkontakte

Ravnatelj joj je u istom pismu rekao kako je bacila ''mrlju na ugled škole'' i dodao da njezino ponašanje potiče pedofiliju, piše The Moscow Times.

Ravnatelj joj je odmah htio dati otkaz, no roditelji su se tome usprotivili pa je ipak odustao. No, 38-godišnjakinja to je na kraju sama učinila zbog kolega koji su odbijali surađivati s njom, pa čak je i pogledati ili razgovarati.

No, za razliku od njezinih kolega, druge učiteljice diljem Rusije daju joj podršku.

Na društvenim mrežama objavljuju ''provokativne'' fotografije na kojima su oskudnije odjevene s oznakom #учителятожелюди, odnosno #učiteljicesuljudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#учителятожелюди Я - учитель, и я: летом ношу купальник, короткие шорты и платья, ношу чулки и красивое белье, люблю носить одежду с декольте, люблю сниматься в откровенных фотосессиях, ругаюсь матом, занимаюсь косплеем, уважительно отношусь к меньшинствам. И все это Я ДЕЛАЮ НЕ НА РАБОТЕ. Личная жизнь учителя не влияет на его профессиональные качества и педагогические способности. Нехер лезть на личные страницы и травить женщин за ИХ. ЛИЧНУЮ. ЖИЗНЬ

A post shared by Evangelina (@starchild631) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

У народа окончательно едет крыша🤯🤭Лицемерный мир мнимых моралистов учит нас жизни🙊 Вы наверное путаете понятия "учитель" и "монашка", "школа" и "монастырь". Устраиваясь на работу в школу мы подписываем трудовой договор, а не даём обет безбрачия и обещания носить паранджу.... В поддержку учителя из Барнаула, которую вынудили уволиться со школы за фото в купальнике, - хочу поделиться огромной ПРАВДОЙ: 🤫учителя тоже носят БЮСТГАЛЬТЕРЫ И КУПАЛЬНИКИ 👙 и даже рискнули в них сфоткаться 😂 да.. да.. Я не знаю как я, безвольное существо, посмела ЭТО ещё и добавить в соц сети ⛔ #УчителяТожеЛюди #накипело💥#помешанныенамаразме P. S. Моралистов прошу отписаться

A post shared by Любовь (@lyuboff_bukhantsova) on

 

Ključne riječi

Komentara 28

MA
Mardin
14:13 01.04.2019.

odlične noge, dobra učiteljica

AN
Antimatika
15:00 01.04.2019.

Naravno da postoji kodeks odjevanja,ali profesorica se slikala,objavila sliku u svoje slobodno vrijeme.Ne vidim razlog otkaza.

DU
Deleted user
13:11 01.04.2019.

Od nekih profesija očekuje se kako se trebaju ponašati, oblačiti i istupati. Tko to nije u stanju prihvatiti nije za tu profesiju. Što bi mnogi rekli na to da na blagajni u nekom trgovačkom centru zateknu blagajnicu u šorcu sa majicom do pupka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije