Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZŠeM obrazuje za dugoročan uspjeh u globaliziranom poslovnom svijetu

U visokom društvu pet posto najkvalitetnijih poslovnih škola u svijetu

ZŠEM
Foto: PR FOTO
03.04.2015.
u 16:23

Na praksu se ide u neke od najcjenjenijih domaćih ili stranih tvrtki

Zagrebačka škola ekonomije i managementa obrazuje hrvatske poslovne lidere, ekonomske stručnjake i inovativne poduzetnike.

Svojim studentima ZŠEM pruža vrijednosti, znanja i vještine potrebne za dugoročan uspjeh u globaliziranom poslovnom svijetu izloženom stalnim tehnološkim i tržišnim promjenama.

AACSB akreditacija, stečena 2013. godine, uvrstila je ZŠEM u zajednicu pet posto najkvalitetnijih poslovnih škola u cijelome svijetu.

Sama akreditacija predstavlja potvrdu pozicije ZŠEM-a kao vodeće poslovne škole u Hrvatskoj.

Dobivanje akreditacije rezultat je rada na kvaliteti, unapređivanja studijskih programa i usluga koje ZŠEM pruža svojim studentima.

AACSB akreditacija garantira prepoznatljivost diplome širom svijeta i otvaranje brojnih vrata prilikom nastavka obrazovanja i zapošljavanja.

Eduniversal, francuski portal koji prema rigoroznim standardima ocjenjuje kvalitetu poslovnih škola u svijetu, već je sedmu godinu zaredom proglasio ZŠEM najboljom poslovnom školom u Hrvatskoj.

O našoj izvrsnosti govore i podaci o zapošljavanju: naime, 87 posto ZŠEM-ovaca prvi posao pronalazi prije diplomiranja ili najkasnije šest mjeseci nakon diplome.

Pomoć oko zaposlenja
Kao jedina poslovna škola u Hrvatskoj s Career Centrom, uredom zaduženim za podršku prilikom pronalaska praksi i zaposlenja, ZŠEM aktivno pomaže studentima kako bi se pripremili za tržište rada.

ZŠEM-ov Ured za međunarodnu suradnju kontinuirano radi na proširivanju mreže od 120 sveučilišta diljem svijeta.

Svake godine oko 17 posto ZŠEM-ovih studenata uputi se na studentsku razmjenu u inozemstvo na neka od najboljih svjetskih sveučilišta, pri čemu ne plaćaju dodatnu školarinu. Predavači su pristupačni i uvijek dostupni.

Priznati su i poznati hrvatski poslovni i ekonomski stručnjaci.
Mnogi od njih su obrazovani u inozemstvu. Povoljan omjer student-profesor omogućuje osobniji pristup obrazovanju svakog studenta.

Studenti ZŠEM-a su kreativni, inovativni, ambiciozni, energični.

Oni su buduće nade hrvatskog gospodarstva, putuju svijetom na studentske razmjene i osvajaju brojne nagrade na natjecanjima. Prakse odrađuju u nekim od najvećih i najcjenjenijih hrvatskih i svjetskih tvrtki, gdje redovito primaju ponude za stalno zaposlenje. ZŠEM je jedina poslovna škola u Hrvatskoj koja nudi vrhunsko obrazovno iskustvo koja će vas ne samo pripremiti za poslovni svijet već ponuditi i dodatne aktivnosti i usluge koje će obogatiti vaš studentski život.

Brojne specijalizacije
Na ZŠEM-u se izvodi pet četverogodišnjih preddiplomskih studija, dvogodišnji diplomski studij ekonomije i jednogodišnji diplomski studij sa 11 specijalizacija.

Preddiplomski četverogodišnji studiji koji se na ZŠEM-u izvode su: studij ekonomije i managementa,

studij ekonomije i managementa na engleskom jeziku, studij poslovnog prava i ekonomije, studij poslovne matematike i ekonomije, te studij poslovne matematike i ekonomije na engleskom jeziku.

Na ZŠEM-u se izvodi i diplomski dvogodišnji studij ekonomije te diplomski jednogodišnji MBA studiji sa jedanaest specijalizacija.     

Komentara 6

RE
realnim
17:51 02.04.2015.

Samo ko ce ih uciti ekonomiji ,profesori koji su zavrsili fakultete za vrijeme komunizma pa oni nemaju pojma sta je trzisna ekonomija zato je Hrvatska ekonomija na dnu posto je vode sve strucnjaci iz komunistickog obrazovanja .Prvo treba odskolovati prave profesore.

Avatar samo.zvonko
samo.zvonko
22:18 02.04.2015.

...ovi u kratkim hlačama... jesu li to studenti ili idu u vrtić...

Avatar airbizz
airbizz
16:18 02.04.2015.

globalni korporacijski režim je trul i mora ustupiti mjesto čovječanstvu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije