Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javite se na natječaj

Osvoji stipendiju! Sedamnaest najboljih čeka 1,7 milijuna kuna

stipendije
Foto: Thinkstock
01.04.2015.
u 15:17

Sve što treba napraviti jest javiti se na naš natječaj, a potom nas pratiti na Facebooku i redovito čitati Večernji list

Završavaš srednju školu i želiš se i dalje školovati te stjecati znanja. Želiš jednog dana imati dobar posao i dobru plaću.

Želiš ići na najbolja predavanja koja drže najbolji predavači iz svog područja.

Želiš se školovati u poticajnom i kreativnom okruženju. Ali strepiš da o vrhunskom obrazovanju na nekom od prestižnih hrvatskih privatnih fakulteta možeš samo sanjati.

E, pa nema razloga! Zahvaljujući Večernjem listu i projektu “Stipendijom do uspjeha” možeš osvojiti punu stipendiju na šest privatnih fakulteta.

Prestižne ustanove
Jer upravo Večernji list zajedno s Visokom poslovnom školom Libertas, Visokim učilištem Algebra, prvom Visokom školom za komunikacijski menadžment Edvard Bernays, RIT Croatia, Veleučilištem VERN te Zagrebačkom školom ekonomije i managementa dijeli čak sedamnaest stipendija. Riječ je o punim stipendijama za sve godine preddiplomskog studija na spomenutih šest prestižnih privatnih fakulteta čija je ukupna vrijednost veća od 1,700.000 kuna.

Sve što trebaš napraviti jest javiti se na naš natječaj, a potom nas pratiti na Facebooku i redovito čitati Večernji list.

Baš kako je jednom učinio i naš pomoćnik za stipendije Stipe Pendić.

Pomaže naš Stipe
Prije nekoliko je godina bio baš poput vas. Pripremao se za upis na željeni studij, učio, maštao... I jednog dana ugledao natječaj za stipendije u Večernjem listu. Shvatio je da nema što izgubiti, prijavio se, potrudio se, napravio najbolji projektni zadatak i pobijedio.

Znanja je na fakultetu doslovce upijao, a još kao student, kroz praksu, okušao se u svijetu rada. Upijao je kao spužva, a kroz praksu je već tijekom studija zakoračio na tržište rada.

Kada je dobio svoju prvu poslovnu ponudu, shvatio je zašto se upornost i predani rad isplate. Danas je Stipe zadovoljan zaposlenik tvrtke koji kao voditelj svog odjela rado otvara vrata novim praktikantima.

Zato, ne oklijevaj, prijavi se na naš natječaj i daj sve od sebe. Vjeruj, uspjeh neće izostati!

>>Važan kriterij za stipendiju je i visoka motiviranost

Komentara 3

2X
2Xgeneral
17:26 01.04.2015.

koji su kriteriji????? pamet i znanje s prosjekom 5,0 ili socijalni ( imovinski ) status koji je ujedno i tajna jer se ne objavljuje. Nakon svega onda "pametni i socijalno ugroženi studenti" kupe autiće!!!! - patent matana mikija i njegove svite kod dodjeljivanja gradskih stipendija!! pametna hrvatska ( ili podobna )????

TH
than
02:02 02.04.2015.

Lijepa reklama... Samo sto danas niti jedna skola ne daje dovoljno znanja, vec moras maksimalno raditi sam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije