Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Naručila traperice preko interneta pa je u džepu dočekalo neugodno iznenađenje

Christine Evans redovito kupuje preko stranice Nordstrom, no ovoga puta nije dobila ono što je naručila
11. siječnja 2018. u 17:09 7 komentara 79738 prikaza
 džep traperice
Foto: Thinkstock
Pogledajte galeriju 1/2

Neugodno iznenađenje u džepu novih traperica dočekalo je medicinsku sestru Christine Evans koja je hlače marke Not Your Daughters Jeans naručila s internetske stranice Nordstrom.

Stevie Niki Začepila usta svima Neznanac kritizirao majku jer se ovako odjenula, no ona mu nije ostala dužna

Christine inače često kupuje preko Nordstroma i nikada nešto slično nije doživjela. Naime, u džepu traperica koje je platila 89 funti (750 kuna) pronašla je nošene tange.

Ona je odmah pozvala službu za korisnike online trgovine, no nije dobila odgovor kakav je očekivala pa je svoju priču objavila na Twitteru.

– Nakon mnogo godina odanosti vašoj kompaniji, zaprepaštena sam nedostatkom korisničke podrške koju sam dobila nakon što sam primila traperice Not Your Daughters Jeans s prljavim i nošenim tangama u prednjem džepu. Zvala sam korisničku službu i nisam dobila odgovor adekvatan standardima kompanije – napisala je na Twitteru nezadovoljna Christine.

– Kao medicinska sestra, zapanjujuća je zdravstvena opasnost koju ovaj problem predstavlja – dodala je ona referirajući se na moguće bakterije koje se nalaze na nošenim gaćicama.

No, nakon što je svoju pošiljku objavila javno, Nordstrom se ispričao i ponudio joj zamjenu traperica te su objavili kako istražuju cijeli slučaj.

Jemima Packington Budućnost iz šparoga Neobičnom metodom predvidjela je 8 događaja iz prošle godine, evo što najavljuje za 2018. morski psi Spasio ga dron Dječak bezbrižno plivao, nije ni slutio što mu se približava kuća na poklon Žele je se riješiti Bračni par poklanja kuću vrijednu 330.000 kuna, ali pod jednim uvjetom
 • modovisisajteMaraschino:

  naslov kaže da nije dobila što je naručila... dobila je... sa malim dodatkom... samo ne vjerujem baš u te britanske priče...

 • Avatar Pezo
  Pezo:

  Tako i treba kad joj je teško ići samoj u dučan.

 • Avatar ivek
  ivek:

  narucija traperica dobija i tangice,,,,moga je dobit i vibrator