Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSKLIZNUO SE I PAO

Tragedija u Australiji: Mladi policajac poginuo na proslavi vlastitih zaruka

NSW Police and forensics officers work at a crime scene in North Parramatta, in Sydney
Foto: Stringer/REUTERS/Ilustracija
1/2
12.03.2024.
u 13:59

Liam se preselio u Australiju 2013. godine, a nakon što je diplomirao na policijskoj akademiji, nastanio se u gradu Kalgoorlie

Britanac koji se preselio u Australiju tragično je preminuo za vrijeme zabave koju je organizirao kako bi s budućom suprugom i njihovim obiteljima i prijateljima proslavio zaruke. Liam Trimmer, 29-godišnji policijski službenik, navodno se poskliznuo i pao, pri čemu je porezao karotidnu arteriju.

Okupljeni uzvanici odmah su pokušali spasiti Liama, no malo prije nego što su djelatnici Hitne pomoći stigli na mjesto nesreće, on je iskrvario. S obzirom na to da nije bilo jasno kako je muškarac u padu zadobio smrtonosnu ozljedu vrata, neki su zahtijevali da se pokrene službena istraga, prenosi Independent. Tijelo je poslano na autopsiju čiji se rezultati očekuju u narednim danima.

"Napravili su sve u pokušaju da ga spase, ali nije bilo suđeno. Znam da su svi uključeni u ovaj događaj trenutno u velikoj boli, i mislim da se samo žele probuditi iz ove noćne more" kazao je policijski komisionar Col Blanch, koji je Liama opisao kao "nevjerojatnog službenika".

"Volio je pomagati zajednici, bio je sjajan primjer policajcima u regiji. Ovo je tragedija. Bio je vrlo samopouzdan, sposoban mladi čovjek ispred kojeg je bio cijeli život" dodao je Blanch.

Liam se preselio u Australiju 2013. godine, a nakon što je diplomirao na policijskoj akademiji, nastanio se u gradu Kalgoorlie. Pridružio se taktičkoj skupini Gang Crime Squad i postao istaknutim članom lokalne zajednice. Sindikat policije kazao je kako se radi o "cijenjenom članu plave obitelji" čija je smrt prava tragedija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije