Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA VREMENA

Nedjelja je bila najhladniji kolovoški dan u ovom stoljeću, temperature sutra rastu do 30 °C

Panoramski pogled sa Dubaca prema otoku Braču u trenutku dolaska oblaka s kišom
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
27.08.2018.
u 08:19

Na Jadranu umjerena do jaka bura, podno Velebita s olujnim udarima, a poslijepodne i sjeverozapadnjak.

Hrvatsku danas očekuje djelomice ili pretežno sunčano vrijeme. U Dalmaciji te osobito u Slavoniji promjenljivije, još ujutro mjestimice s kišom ili lokalnim pljuskom. 

Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, u Slavoniji i sjeverozapadni. Na Jadranu umjerena do jaka bura, podno Velebita s olujnim udarima, a poslijepodne i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka od 19 do 24, a na Jadranu od 24 do 27°C.

Kako javlja RTL, temperatura je u Zagrebu pala za čak 16 stupnjeva u dan i pol te je nedjelja bila najhladniji kolovoški dan u ovom stoljeću.

Sutra će biti pretežno sunčano, osobito na Jadranu. Vjetar slab, a na Jadranu većinom umjerena bura i sjeverozapadnjak. Ujutro u unutrašnjosti mjestimice moguća kratkotrajna magla

Najniža jutarnja temperatura zraka od 8 do 12, na Jadranu od 16 do 21, a najviša dnevna uglavnom od 25 do 30, u gorju malo niža.

Pogledajte i video: Kristina Klemenčić Novinc o vremenu u kolovozu

 

Komentara 3

Avatar nekakav
nekakav
11:29 27.08.2018.

ovo stoljeće traje jedva 18 godina... da ne bi netko umislio da se 'najhladniji' odnosi na zadnjih 100 godina. ali ok, novinaru je stoljeće i stoljeće isto... jedno ima 100 godina, drugo 18... isto je. žena je žena, muško je muško, kamen je kamen...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije