Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traumatično iskustvo

Stranac napao majku na plaži: Urlao je na mene i prijetio mi, a svi su samo gledali

stranac
Foto: Privatna fotografija
31.07.2018.
u 14:45

Nemili događaj zbio se jučer u popodnevnim satima na plaži u istarskom Štinjanu nedaleko od Pule

Traumatično iskustvo proživjela je jedna majka na plaži u Štinjanu kraj Pule jučer popodne kada ju je napala skupina stranaca jer ih je zamolila da ne dopuste psu da im razbacuje stvari po plaži.

Žena, čiji su podaci poznati redakciji, je bila na plaži s jednoipolgodišnjim djetetom i svojom majkom kada je vidjela da se na brodici približava skupina ljudi.

– Stali su i počeli izlaziti iz čamca, a prvo je izašao pas koji je išao ravno preko naših stvari. Mi smo bile udaljene par metara sjedile smo uz more, a ja sam im doviknula da pripaze na psa jer je počeo kopati po našim stvarima. Međutim, nisu me razumjeli pa sam se ustala i isto im to na vrlo ljubazan način ponovila na engleskom jeziku – početak je neugodnog događaja u kojem se našla naša sugovornica.

Kako im je to rekla, djevojka koja je držala psa počela je galamiti na nju, a posebno je 'stala na žulj' muškarcu s fotografije koju nam je poslala.

Foto: Privatna fotografija

– Bio je vidno alkoholiziran, možda čak i pod narkoticima. Galamio je na mene, unosio mi se u lice, ja sam držala dijete koje je vrištalo od straha. Rekla sam mu da ću pozvati policiju no on se namjestio u pozu da ga fotografiram. Nikako ga nisam mogla otjerati na nas pa smo uzele svoje stvari i krenule prema automobilu, no muškarac je hodao za nama jedno sto metara, prijetio nam, derao se, bio je uporan. Policija je došla nakon 45 minuta, legitimirala ih je, no danas sam čula da ih čak nije niti alkotestirala već da su ih odmah pustili – priča nam majka koja je i danas u šoku.

– Mislila sam da ću ga uplašiti ako kažem da ću zvati policiju no rekao mi je da sutra ide kući i da ga nije briga – dodala je naša sugovornica koja je na odmoru kod roditelja koji su inače iz Štinjana.

Njezin suprug također je u šoku.

– Najgore je što im nitko nije pomogao, svi su samo sjedili i gledali što se događa. Tek kada je policija došla dvije žene javile su se kao svjedokinje dok konobari u kafiću u kojem je pijana grupa sjedila nisu poduzeli baš ništa – rekao nam je.

Komentara 102

US
USA
15:08 31.07.2018.

Jedno od prvih pravila koje naucis kad zivis na "zapadu" je da se ne mjesas u nista i ne svadjas sa nepoznatim ljudima pogotovo ne mladjim, pijanim, nadrogiranim.ili sumnjivog ponasanja. Radi takvog mjesanja osim ako je stvarno rijec o ozbiljnom kaznenom djelu, ti se moze promijeniti cijeli zivot. Ono sto je sramotno je ponasanje policije, jer da se ovo dogodilo u USA ekipa bi svrsila u pritvor ekspresnom brzinom. Osim.toga da sam i jak kao sto sam pametan mozda bi se i ukljucio i slomio ovoj kretencini nos ali posljedice po mene bi bile da idem isto u pritvor i poslije majmunu placam odstetu. Dakle sve je stvar policije i policiju treba podrzavati, a zena treba otici u policiju i traziti sluzbeno izvijesce.

Avatar Zgubider.
Zgubider.
16:51 31.07.2018.

A i da je netko priskočio, opalio tipu šamar-dva, Večernji bi pisao "divljaci prebili turista na plaži". Nemreš danas nikak dobro napravit...

Avatar navijač
navijač
16:26 31.07.2018.

Teško da će se netko umjješati u ovakvo što. Ja bi jer sam 9. godina i radio slično, i ovakvog žvalju bi s uživanjem nabio ali bi morao nestati jer bi ja bio žrtva policije a ne on. Ženi savjetujem da nabavi suzavac sprej i da ga koristi. 100% učinkovito i po zakonu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije