Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENRICO GIOVANNINI

'Sredozemlje bi moglo ostati bez brodova s Dalekog istoka zbog klimatskih promjena'

27.05.2021.
u 21:34

U sklopu golemih talijanskih ulaganja europskog i talijanskog novca u infrastrukturu, ukupno vrijednih čak 80 milijardi eura, ministar Giovannini najavljuje velike investicije u tršćansku luku, ali i u bolju željezničku i cestovnu povezanost Italije i Hrvatske

Komentara 3

GL
Glavica
22:16 27.05.2021.

Znaci da bi sredozemno more opet bilo cisto i da ce bit vise ribe to je dobra vijest daj boze da se to dogodi

DU
Deleted user
12:58 28.05.2021.

Al ga nadrobi!!! Ali ovo je indikativno: "...budućnost koja neće biti povratak na stanje prije koronavirusa, nego će se sve izmijeniti!" Plandemija...

Avatar kastanjer2
kastanjer2
22:13 27.05.2021.

Bore se protiv klimatskih promjena a računaju s tim da se klimatske promjene neće moći zaustaviti. Znači što god radili otopiše se ledenjaci. Zanimljivo. Jeli to zato što smanjenje emisije CO2 neće zaustaviti globalno zatopljenje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije