Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojili su Graz, Salzburg, Innsbruck

'Crvena revolucija': Austrijski komunisti u pohodu na parlament

18.05.2024.
u 12:14

Sve je počelo 2021. na izborima u Grazu, prvom gradu u EU u kojem su na vlast došli komunisti. Ali tu nije stao povratak u velikom stilu na političku scenu

Komentara 9

Avatar El_Delinquente
El_Delinquente
12:55 18.05.2024.

Kako osvojiti veliki grad nego korisnicima socijale obećavati brda i doline koje onda trebaju platiti i odraditi obični radnici.

Avatar Stradun
Stradun
12:29 18.05.2024.

A što će ljudi? Misle kako je komunizam nešto egzotično, mistično i uzbudljivo. Nisu nikad probali, a niti će. Ovo je samo trenutni hir.

EJ
ejStef
12:25 18.05.2024.

Nijemci, pa tako i Austrijanci uvijek su voljeli totalitarne sustave. Od cara do kancelara, bili su zaluđeni njima. To je valjda duboko ukorijenjeno u narodu... A ne pomažu niti horde koje su došle u Austriju iz krajeva istočnijih od nas, koje kroz politiku žele doći do izražaja, a imaju iskustvo ovih krajeva... Sve se na kraju svodi na izjednačavanje rezultata, iliti u novcima, da onaj sposoban zarađuje isto kao i nesposoban, znači da zarađuje i za njega. Pa onda da u konačnici imaju isto... Jedini koji se nadaju profitirati, jesu oni koji se bore za nesposobne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije