Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obara rekorde

Baby Lasagna postigao još jedan veliki uspjeh! Na ovome mu mogu svi pozavidjeti

Malmo:  Baby Lasagna izveo je 'Rim Tim Tagi Dim' s kojim je postao favorit Eurosonga ove godine
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/24
17.05.2024.
u 18:53

Marko Purišić, svima poznatiji kao Baby Lasagna odradio je odličan nastup i plasman na ovogodišnjoj Euroviziji, a nakon je nastavio nizati uspjehe i rekorde. O čemu je točno riječ, doznajte u nastavku teksta.

Marko Purišić, odnosno Baby Lasagna, naš predstavnik na ovogodišnjoj Euroviziji, niže rekord za rekordima. Nakon što je upao na globalne top liste Spotifya i iTunesa, Baby Lasagna od idućeg tjedna ulazi i na britansku top listu singlova, a sada je objavljena i top ljestvica švedske glazbene scene. 

Naime, ondje se Baby Lasagna sa svojom pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" popeo na visoko šesto mjesto, a njegovi "suparnici" na ovogodišnjoj Euroviziji - Joost Klein je s pjesmom "Europapa" na četvrtom mjestu, a dok je ovogodišnji pobjednik glazbene manifestacije Nemo s pjesmom "The Code" zasjao na petom mjestu. 

Podsjetimo, na britanskoj top listi "Rim Tim Tagi Dim" je osvanuo na 70. mjestu liste. Zanimljivo je da su osim Baby Lasagne na top 100 ušle još tri pjesme. Britanski predstavnik Olly Alexander je 34. s pjesmom "Dizzy", pobjednička pjesma "The Code" Švicarca Nema je na 49. mjestu , a "Europapa", koju pjeva diskvalificirani nizozemski predstavnik Joost je 81. Ovaj nevjerojatni uspjeh našeg glazbenika dosad je u povijesti uspio napraviti još samo jedan naš izvođač. Naime, još davne 1959. godine legendarni Ivo Robić došao je na 23. mjesto britanske top liste s pjesmom "Morgen". 

 

VEZANI ČLANCI:

 

Malmo:  Baby Lasagna izveo je 'Rim Tim Tagi Dim' s kojim je postao favorit Eurosonga ove godine
1/26

 

S osvojenim drugim mjestom na ovogodišnjoj Euroviziji, te kao natjecatelj s najviše glasove publike, Baby Lasagna je ušao u glazbenu povijest. Nakon što ovoga ljeta nastupi na velikom broju festivala u regiji i inozemstvu za prvi samostalni cjelovečernji koncert odabrao je legendarni koncertni prostor na otvorenom u samom centru Zagreba. Uz ogroman globalni hit “Rim Tim Tagi Dim”, kao i od prije objavljene pjesme "IG BOY" i "Don’t hate yourself, but don’t love yourself too much", Baby Lasagna će na Šalati uživo predstaviti i ostatak albuma prvijenca “Demons & Mosquitos” čiji se izlazak očekuje na jesen. 

 

VIDEO: Vlada nagradila Baby Lasagnu, Plenković otkrio: 'Dodijelit ćemo mu 50.000 eura'

Komentara 5

TE
teethless
20:29 17.05.2024.

Nezavidim nimalo.

Avatar southman
southman
20:45 17.05.2024.

Bila je "July " i prva. Popovic prodao 500.000 ploča. I nestao.

Avatar zpAgram
zpAgram
06:08 18.05.2024.

Pod hitno ga proglasiti narodnim herojem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije