Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Hitno riješiti slučaj Krapinske Toplice: Žrtvovali vlastito dijete u borbi protiv koronamjera Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Hitno riješiti slučaj Krapinske Toplice: Žrtvovali vlastito dijete u borbi protiv koronamjera

- Ovo je kao da ste djetetu stavili 500 kilograma željeza na leđa. Otišlo je predaleko. Roditelji ne mogu koristiti dijete za svoje bitke. Slučaj treba riješiti u tišini, a oko mjere rasprave nema, upozoravaju stručnjaci.
14. rujna 2021. u 21:24 80 komentara 18704 prikaza

Slučaj iz Osnovne škole Krapinske Toplice u kojima je jedno dijete danima vijest u medijima zbog roditelja koji smatraju da ne treba nositi masku u zajedničkim prostorijama škole izmaknuo je kontroli. Krivi su za to, nažalost, ne samo roditelji nego i svi nadležni koji su propustili slučaj riješiti diskretno, bez prisustva kamera, a na dobrobit tog djeteta kao i sve ostale djece.

Najmanje antimaskera u srednjoj klasi

Istraživanje iz 2020. pokazalo je da je najviše antimaskera u dobi od 30 do 39 godina (23,7%) te u dobi od 18 do 29 godina (17,8%), a najmanje ih je u dobi od 65 i više godina (3,3%). Najviše je antimaskera među onima koji u kućanstvu nemaju starije od 65 i više godina! Također, najviše antimaskera je u radničkoj klasi (25,2%) te u višoj klasi (13,6%), a najmanje u srednjoj (11,9%). Među onima kojima su se prihodi znatno ili nešto smanjivali zbog pandemije antimaskera je više.

Svetvinčenat: Tamni oblaci nagovještavaju kišu
VELIKA PROGNOZA
Dokad će biti lijepo vrijeme? Evo kakva nas jesen čeka i kad dolazi velika promjena
Zagreb: Tomislav Tomašević komentirao izborne rezultate i najavio kampanju za drugi krug
KAKO ŠTEDI GRADONAČELNIK
Tomaševićevi auti skuplji od Bandićevih, a nabavio ih je triput manje
Knin: Atmosfera i poznati na Trgu Ante Starčevića
IDU IZMJENE ZAKONA
Doznajemo: Civili će dobiti prava vojnih invalida. Za odštetu treba dokazati doprinos obrani Hrvatske
 • Avatar Graničari Stari
  Graničari Stari:

  Vi makseri i vakseri stvarni niste svi svoji. I to ne bi napisao kao prvi komentar ali kad vidim kakve vi stvari pišete nemam šta drugo napisati.

 • Aartur:

  Klasična zamjena teza. Političari i Stožer donesu besmislenu mjeru i forsiraju je već godinu i pol dana bez ikakvih konkretnih dokaza o korisnosti iste, a za negativne posljedice su na kraju krivi obični ljudi?!

 • Lepi Cane:

  Dosta više tih gluposti sa maskama, maska sigurno neće zaustaviti virus, neka budala je to predložila i sve budale za njim prihvatile.