Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOVOR U LISINSKOM

Škoro: Plenković je izdao Tuđmana, HDZ-ovci bit ću vaš predsjednik

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/12
08.12.2019.
u 12:36

Danas prijepodne započeo je predizborni skup nezavisnog predsjedničkog kandidata Miroslava Škore. Skup se održao u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, a Škoro je u svom govoru oštro napao današnji HDZ, premijera Andreja Plenkovića i aktualnu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović. 

- Andrej Plenković je izdao HDZ i Franju Tuđmana. Kolinda Grabar Kitarović je kandidatkinja Plenkovića. Obraćam se HDZ-ovim biračima, ja ću biti vaš predsjednik, baštinit ću Franju Tuđmana. Neću iznevjeriti ne samo HDZ-ovce nego i druge stranke koje su me podržale. Maknimo ove jer oni ne razumiju ništa. Želim biti predsjednik ujedinitelj našeg napaćenog naroda, rekao je Škoro. 

Glumica Nada Gačešić Livaković rekla je kako je Škoro sebe i svoju obitelj izložio 'bjesomučnim napadima struktura koje drmaju Hrvatskom da bi narodu vratio ono što mu je oteto - njegovu državu Hrvatsku, slobodnu i suverenu'.

Na skupu su prisustvovali Ruža Tomašić, Željko Glasnović, Zlatko Hasanbegović, Miro Bulj, Nikola Grmoja, Božo Petrov, Hrvoje Zekanović, Bernardica Juretić i mnogi drugi, a prisutne je zabavljao Jacques Houdek.

Gačešić Livaković istaknula je kako su Hrvatima često sudili zbog domoljublja. - A od 23. lipnja sude i njemu jer se usudio dirnuti strukture koje desetljećima drmaju Hrvatskom. Što se boje neovisnog čovjeka kojeg ne mogu kontrolirati'. 

Na pozornicu je uz taktove pjesme 'Sude mi' došao i Škoro. Ubzo nakon toga dotaknuo se i predsjedničkog protukandidata Zorana Milanovića. Isto tako, rekao je kako je glas za Kolindu Grabar Kitarović zapravo glas za Andreja Plenkovića. Prozvao je premijera, rekavši kako je sramota što mjesec dana nije primio učitelje. 

- Jadna je država u kojoj se predsjednica države bavi srpskim čokoladama, hrvatskim čokolinima, zatvorskim kolačima i pokušajima da meni preotme karijeru. To joj Jacques nikad neće oprostiti. Zamislite da Franjo Tuđman pjeva na rođendanskim proslavama ili da se slika pred ogradom Bijele kuće, rekao je Škoro.

- Mladi, nemojte prespavati 22. prosinca. Umjesto da vi odete van iz Hrvatske, omogućimo Plenkoviću i njegovoj kandidatkinji da ostvare međunarodne karijere. Oni to žele. Oni neka lijepo odu, a mi ćemo si urediti državu, dodao je Škoro.

Dotakao se i teme naoružanja te rekao da neće gledati kako susjedne države povećavaju vojni proračun. Hrvatska vojska je, kako kaže, ponos našeg naroda, prenosi Dnevnik.hr.

Komentara 220

IT
I-To
14:00 08.12.2019.

Koji kaos i borba ko 91 protiv srba a sada za stolice .Pričaš priče a ovlasti kao predsjednik nemaš baš nikakve pa onda nećeš ništo niti napraviti samo gledaš na sebe.

MK
mk1212
13:58 09.12.2019.

nikada nećeš biti na predsjednik,ali nikada

LU
Lui
16:16 08.12.2019.

Škoro, sad il nikada bilo je 1991, a ne 2019. Al drago nam je da si se vratio iz Amerike i Kanade u Hrvatsku , to potvrđuje da zemlja ide u dobrom smjeru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije