Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAĐA U BOLNICI

Sin opljačkanog pacijenta: 'Nisam prvo vjerovao. Pa tko bi dizao novce nekome u Covid bolnici u Dubravi'

Zagreb: Prosvjed medicinskih djelatnika ispred KB Dubrava zbog teških uvjeta rada
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/2
17.03.2021.
u 20:11

Dok se na respiratoru borio za život, 51-godišnja sestra Goranovom ocu je ukrala novčanik i s bankomata podignula 10.000 kuna, pa u obližnjoj prodavaonici kupila još i čizme

Nakon što se danas Hrvatskom prolomila vijest o zaposlenicama KB-a Dubrava koje su krale od pacijenata na respiratorima, oglasio se i sin jednog od opljačkanih pacijenata.

Dok se na respiratoru borio za život, 51-godišnja sestra Goranovom ocu je ukrala novčanik i s bankomata podignula 10.000 kuna, pa u obližnjoj prodavaonici kupila još i čizme.

''Nisam prvo vjerovao, govorim joj – pa tko bi dizao novce nekome u Covid bolnici u Dubravi. Ja se vratim, i ponovno na mamin nagovor otišao sam provjeriti stanje računa i šok poslije toga. Nevjerojatno, u dva dana se to desilo – ne možete vjerovati'', rekao je Goran Mrđe za RTL.

Kako je došla do pina - Goranu nije jasno.

''On je bio pri svijesti tad… sad dal' ga se iznudilo pin, dal' ga se pitalo da mi trebamo novce ili nešto. Ja se samo nadam da nije to! To bi mi bilo još gore'', rekao je gospodin Goran.

Podsjetimo, osim 51-godišnjakinje, uhićena je još jedna zaposlenica bolnice (45). Nju se tereti da je opljačkala četiri pacijenta na respiratoru.

''Na način da im je otuđila osobne stvari u smislu novčanika, nakita, novaca… pa je nakit prodavala i opet dolazila do novaca'', kazala je glasnogovornica PU zagrebačke Marija Goatti.

Sin opljačkanog pacijenta sve je prijavio policiji, a ranije danas i ministar zdravstva Vili Beroš osudio je djela zaposlenica i potvrdio da slijede sankcije.

Komentara 5

DU
Deleted user
20:25 17.03.2021.

Ajme, takvih se moraju čuvati kolegice i kolege na poslu, pacijenti, susjedi, prijatelji, rođaci, gdje je kraj? Bože sačuvaj!

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
20:34 17.03.2021.

nije toliko do te dvije spodobe koliko do sistema parazitskog,uhljebničkog.jednom kada se uđe na državnu plaću,svi ostali koji trebaju njihove usluge,pomoć smetaju,postaju neprijatelji jer oni samo žele se zabaviti i da im što prije prođe radni dan.ovo vrijedi za 99% onih na državnoj plaći

AA
aabbcc
22:51 17.03.2021.

zaposlenici mislili da nece ozdraviti, pa mu ni trebati a on ozdravio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije