Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA

SDP-ov gradonačelnik: Trebao sam biti na listi za izbore

Pregrada
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
14.06.2020.
u 10:01

Uvjeren da u politici nema pozicija na koje smo pretplaćeni, želim puno uspjeha kolegama i dati ću svoj doprinos u kampanji Restart koalicije, a na građanima je da odluče i izaberu ljude koji će ih najbolje zastupati u državnim strukturama, naveo je

Marko Vešligaj, gradonačelnik Pregrade izrazio je svoje razočaranje nakon što nije završio na SDP-ovoj listi za nadolazeće parlamentarne izbore. Kako je naveo, on je trebao biti jedan od kandidata. 

Status prenosimo u cijelosti. 

"Danas su objavljene liste SDP za parlamentarne izbore, na kojima se unatoč kandidaturi nije našlo moje ime. Prvo bih želio zahvaliti svim gradskim i općinskim organizacijama SDP-a Krapinsko - zagorske županije, njih ukupno 17 koje su me predložile kao kandidata za Hrvatski sabor. 

Hvala i svima koji se javljate, komentirate i dajete podršku. Osobno smatram da sam sukladno rezultatima trebao biti dio liste, no ponekad prevladaju neki drugi kriteriji. 

Uvjeren da u politici nema pozicija na koje smo pretplaćeni, želim puno uspjeha kolegama i dati ću svoj doprinos u kampanji Restart koalicije, a na građanima je da odluče i izaberu ljude koji će ih najbolje zastupati u državnim strukturama. 

Bila mi je čast biti zastupnik i boriti se za interese Zagorja, iako je ponekad to bilo teško spajati sa funkcijom gradonačelnika, koja mi je ipak uvijek bila na prvom mjestu. Nastojat ću se sada još više posvetiti svojim gradonačelničkim obavezama, te iskoristiti svoje znanje i iskustvo za razvoj Pregrade", napisao je Vešligaj.

VIDEO: Održan glavni odbor SDP-a

Ključne riječi

Komentara 7

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
11:54 14.06.2020.

U Partiji ključa. Nemilosrdna borba oko plijena, a još nisu ni izbrojani glasovi.

CA
cavecanem
11:17 14.06.2020.

Logika je nepoderiva. Manje posla, veća plaća.

TA
Talleyard
10:46 14.06.2020.

Nije drugu vešligaju do pozicije, već je njemu za boljitak hrvatskog naroda, kao svoj komuništa bagri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije