Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima i toga

Splićanka turistima iznajmljuje šator na balkonu

šator
Foto: airbnb.com
1/8
25.06.2017.
u 14:18

U opisu oglasa stoji kako se gosti mogu koristiti kuhinjom, dnevnom sobom te kupaonicom, a spavaju na šatoru koji se nalazi na natkrivenom balkonu

Zanimljiv oglas objavljen je na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca gdje jedna Splićanka turistima iznajmljuje šator na balkonu.

Što je najzanimljivije, turisti su na ovakvu vrstu smještaja imali samo pohvale, a šator se ne može niti iznajmiti za ovo ljeto jer su svi datumi popunjeni. Oglas je objavljen na stranici airbnb.com

U opisu oglasa stoji kako se gosti mogu koristiti kuhinjom, dnevnom sobom te kupaonicom, a spavaju na šatoru koji se nalazi na natkrivenom balkonu, a unutar šatora su madraci s jastucima i dekama. S balkona imaju prekrasan pogled, a u slučaju kiše šator se može premijesiti u dnevnu sobu.

Cijena jednog noćenja po osobi je oko 25 dolara, odnosno 165 kuna, a vlasnici stana nude gostima da ih pokupe u lukama ili na stanicama.

– Šator je bio jako udoban, a stan čist i komforan – napisala je jedna turistkinja u komentarima oglasa. 

Komentara 23

CM
Cile_Mile
15:29 25.06.2017.

Idem i ja iznajmiti kokošinjac; štalu i kućicu od psa; vidim da ima bena i potencijalnih kanditata kojima je to super.

OV
Ovozemaljski
15:26 25.06.2017.

Hrvati su majstori imaginacije i improvizacije, bravo za ideju!

CM
Cile_Mile
15:27 25.06.2017.

Odakle su došli ti turisti ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije