Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabavna snimka

Rusima se ugasila olimpijska baklja, upalili je upaljačem!

luka
AFP
07.10.2013.
u 09:48

U jednom trenutku baklja se ugasila te je u pomoć sportašu koji ju je nosio pritekao muškarac iz osiguranja koji je izvadio upaljač i ponovno upalio plamen.

Ruski predsjednik na spektakularnoj ceremoniji na moskovskom Crvenom trgu dočekao je olimpijsku baklju, no dolazak plamena nije prošao bez problema, piše Reuters.

U jednom trenutku baklja se ugasila te je u pomoć sportašu koji ju je nosio pritekao muškarac iz osiguranja koji je izvadio upaljač i ponovno upalio plamen.

Olimpijska baklja iz grčke Atene zrakoplovom je stigla u Rusiju, a Moskvom su je vozili u koloni koju su predvodili motociklisti. Vladimir Putin na ceremoniji je kazao kako će put baklje od 65 tisuća kilometara ujediniti Rusiju.

Konačna destinacija baklje je ruski Soči gdje će se 2014. godine održati zimske Olimpijske igre.

>>Upaljena baklja za Soči, ići će u svemir i na vrh Sibira

>>Tokio će biti domaćin Olimpijskih igara 2020. godine!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije