Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KROZ DEVET ZONA

Upaljena baklja za Soči, ići će u svemir i na vrh Sibira

Olimpijsko selo (1)
HOO
30.09.2013.
u 08:00

Baklja će proći 2900 gradova, devet vremenskih zona, ali i rusku postaju u svemiru te najviši vrh Sibira, gdje je temperatura -50 Celzijevih stupnjeva.

Olimpijski plamen za Igre u ruskom Sočiju zapaljen je jučer u grčkoj Olimpiji, a na svečanosti je bio i novi predsjednik MOO-a Thomas Bach.

Prvi nosilac plamena bio je mladi grčki skijaš Ioannis Antoniou, a na 65.000 kilometara dugom putu baklja će proći 2900 gradova, devet vremenskih zona, ali i rusku postaju u svemiru te najviši vrh Sibira, gdje je temperatura -50 Celzijevih stupnjeva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije