Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Rezervirala hotel s bazenom i prekrasnim pogledom, a zapravo je dobila ovo

bazen
Foto: Twitter
1/2
17.05.2018.
u 09:10

Čim je vidjela bazen, Jenny Kershaw odmah je rezervirala hotel koji je u stvarnosti izgledao sasvim drukčije

Prilikom reklamiranja smještaja očito je važno imati i dobrog fotografa. Jer što drugo zaključiti nakon što je priča Engleskinje Jenny Kershaw postala pravi hit na društvenim mrežama kada je objavila fotografiju iz jednog vijetnamskog hotela u kojem je odsjela.

Jenny je, naime, preko platforme Booking.com rezervirala smještaj u Vijetnamu s prekrasnim pogledom i još ljepšim bazenom na vrhu hotela. Međutim, kada je stigla u hotel i otišla na bazen koji joj je oduzeo dah, imala je što vidjeti.

Nije uopće riječ o bazenu već o jacuzziju koji se nalazi u ostakljenoj prostoriji pa iz određenog kuta gledanja ima pogled na grad.

Nakon što je fotografiju objavila na Twitteru, sakupila je više od 150.000 lajkova i 70.000 objava, a komentari su potpuno očekivani.

"Ovo je takva neugodnost za Booking.com", "Svaka čast fotografu", "Nešto slično Tinderu", neki su od komentara, a nakon što se objava proširila internetom, oglasio se i Booking.com koji se ispričao Engleskinji.

Nakon njezine objave, hotel je promijenio podatke te su napisali kako imaju besplatan jacuzzi.

Imate li vi sličnih iskustava s marketinškim prevarama preko interneta? Jeste li ikada kupili nešto što je na fotografijama izgledalo potpuno drukčije? Vaše priče i fotografije možete nam poslati na javi@vecernji.net.

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar FranjoJosip
FranjoJosip
14:39 17.05.2018.

Dobro kada je dobila "ovo" a ne "ono". Karolina, Karolina, gramatike nigdje. I jos zbog tebe moramo svaki dan gledati onog "stinkyink"

MA
maxxxx
07:44 18.05.2018.

Draga Karolina, i mi dođemo na vecernji pročitati nešto smisleno, a dobijemo ovo

DU
Deleted user
09:34 17.05.2018.

Ja sam naručio fičeka,a dobio sam Mercedes.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije