Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBIJAJU ŠALE

Reklame usred debate iznenadile gledatelje. 'Prvi blok smo pljuvali, drugi jedva dočekali'

Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović na sučeljavanju na Novoj TV
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/7
03.01.2020.
u 22:37

Posljednje sučeljavanje Kolinde Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića ponovno je hit na Twitteru gdje su mišljenja podijeljena. Također, dosta se raspravljalo i o reklamama.

Gledatelji pa i tviteraši iznenadili su se što je u sučeljavanju bilo više blokova reklama. Naime, reklama u prethodnim debatama uopće nije bilo jednom kada bi debata počela. Neki su prvo dosta kritizirali Novu TV zbog reklama, ali potom su ih prigrlili kao pauzu od na trenutke napornog sučeljavanja. 

Općenito je dojam na Twitteru da je cijelo sučeljavanje bilo nešto ipak manje kvalitetno, nego na prošloj hvaljenoj debati na HRT-u. 

Evo kako je to izgledalo na Twitteru:

Neki reklame vide prilikom za 'provjeru jesu li članovi tima Grabar-Kitarović na okupu'.

A nekima je opet sve smiješno.

 

>> Pogledajte video: Predsjednički izbori: Ankica Mamić i Davor Ivanković o drugom krugu

Komentara 3

ST
stefj
00:04 04.01.2020.

Hm, budući da se KGK spustila na Milanovićev nivo i sučeljavanje je postala čista birtijaška rasprava u stilu ti meni - ja tebi, naravno da su reklame dobro došle...

Avatar JEDNONOGIBRAVAR
JEDNONOGIBRAVAR
23:35 03.01.2020.

Ni ti manje niti više kvalitetno, sve je to isto samo što sada treći put slušamo isto pa postaje dosadno.

MA
matijalozancic
11:02 04.01.2020.

Ma samo je falilo da Nova TV stavi Milanovićev promo video umjesto reklama, ko što su napravili prije samog sučeljavanja..a reklame su dobro došle Milanoviću da ispuše nosić ipak nam je Zoki prehlađen..odmarat će se nakon 5.1., tad može i na skijanje na jedno pet godina da ga ne vidimo i ne čujemo što duže je moguće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije