Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blokada se nastavlja

Radnici Trajektne luke Split: Josipović nam je dao podršku

josipović
Foto: Youtube Screenshot
1/5
27.10.2014.
u 13:50

Na putu za Brač, Josipovića su u gradskoj luci u Splitu zaustavili Toni Medvidović, direktor Trajektne luke i Duško Dadić, predsjednik Sindikata lučkih radnika koji već 13. dan štrajkaju

Predsjednik Ivo Josipović u ponedjeljak je u Supetru na Braču istaknuo kako bi ovaj grad mogao biti primjer ostalima kako se rješavaju poteškoće i izlazi iz problema. Naime, nakon blokade računa, u posljednjih godinu i pol dana, kako se pohvalila gradonačelnica Ivana Marković uspjeli su vratiti 24 milijuna kuna obveza i riješiti se duga.

- Malo po malo, Supetar je tu priču doveo do kraja i otvara novu epohu s razvojnim projektima koji bi ovaj prelijepi kraj trebao učiniti još atraktivnijim – pohvalio ih je Josipović, a gradonačelnica Marković je istaknula potrebu boljeg razumijevanja i suradnje od lokalne do državne sredine što kako bi uspješnije realizirali ideje i projekte.

Na putu za Brač, Josipovića su u gradskoj luci u Splitu zaustavili Toni Medvidović, direktor Trajektne luke i Duško Dadić, predsjednik Sindikata lučkih radnika koji već 13. dan štrajkaju, a u nekoliko su navrata i blokirali polazak trajekata. Iz Sindikata lučkih radnika je priopćeno da su predsjednika izvijestili o "namjernim nezakonitostima" zbog kojih već 15 godina imaju problema i zatražili su njegovu podršku. Kažu kako im je dao punu potporu, zatražio popis ljudi koje smatraju odgovornima te najavio kako će o svemu obavijestiti resornog ministra Sinišu Hajdaš Dončića.

>> Policija iznijela direktora Trajektne luke Medvidovića i glasnogovornika Mazzocca

Komentara 8

DU
Deleted user
18:51 27.10.2014.

Ako vam je Joso dao podršku, onde ste na konju.

MU
Mućanin
14:56 27.10.2014.

Joj kome su se obratili za pomoć, ZAMP kriminalcu, o majka moja!

PO
podravec
14:36 27.10.2014.

Već mi je polako žao Josipovića. Potpuno je izgubljen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije