Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Radnice „Kamenskog“ potpisale najdulju hrvatsku čestitku u Hrvatskoj kući!

kamensko
Foto: PR FOTO
1/4
18.12.2013.
u 13:34

U Hrvatskoj kući u Zagrebu, iz dana u dan nastaje i raste najdulja hrvatska božićna čestitka koju u okviru projekta „SVI zaJEDNO u NOVU – Radost Božića“ zajednički izrađuju građani Hrvatske, djeca iz svih hrvatskih županija, mladi umjetnik Petar Dugandžić i autor projekta Aleksandar Kovačević. Čestitku koja je izložena u prostoru Hrvatske kuće u Preradovićevoj 31 svakodnevno obilaze brojni građani i gosti Zagreba, potpisujući se na nju i ostavljajući božićne poruke i želje za nadolazeću godinu.

Jučer su to učinile i bivše radnice tvornice „Kamensko“, okupljene u udrugu „Kamensko“, koje su na čestitku ispisivale adventske poruke i želje i svojim socijalnim broševima okitile jelke na stometarskoj čestitci.

Đurđa Grozaj, predsjednica udruge „Kamensko“ pri tom se osvrnula na teško razdoblje koje je iza nje i kolegica:

„Teško je krenuti iznova nakon trogodišnje muke i nakon što smo sve izgubile. Ali upravo ovom jedinstvenom čestitkom, čestitkom nade i pozitivne energije i mi ispisujemo svoje želje i kitimo jelku s puno vjere u sretno nadolazeće razdoblje i prije svega s vjerom u pravdu i dobre ljude!“

U petak 20. prosinca , dan prije nego što će u subotu čestitka u 14 sati iz Hrvatske kuće u povorci od nekoliko stotina Djeda Mrazova krenuti iz Hrvatske kuće put Trga bana Ječačića, svoje će potpise na čestitku staviti i popularni hokejaši i članovi kluba Medveščak, koji će u 18:30 posjetiti Hrvatsku kuću.

Tim Hrvatske kuće još jednom poziva sve ljude dobre volje da do petka posjete Hrvatsku kuću, gdje u vremenu od 16 do 20 sati mogu razgledati čestitku i potpisati je!

Projekt „SVI zaJEDNO u NOVU – Radost Božića“, predvodi Aleksandar Kovačević ispred Organizatora.hr i Mina Petra Petričec ispred Hrvatske kuće, a a radi se o nastavku projekta SVI zaJEDNO HRVATSKO NAJ.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije