Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORDAN JANDROKOVIĆ

'Protukandidati aktualne predsjednice služe se uvredama, optužbama i tračevima'

Gordan Jandroković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
13.12.2019.
u 16:00

Jandroković navodi kako je predsjednička kampanja ispod razine

Čini mi se da se protukandidati aktualne predsjednice služe uvredama, optužbama i tračevima. Meni je to ispod razine onoga kako bi trebala izgledati predsjednička kampanja. Puno je ružnih riječi i jednostavno su se protukandidati za taktiku će crnilom pokušati ugroziti predsjednicu – rekao je Jandroković dodavši kako uglavnom mediji nameću teme kampanje.


- Želite biti atraktivni i zato dominiraju teme koje uopće nisu presudne. Mediji često prozivaju političare da nisu seriozni, ali i vi imate svoje obveze, takav je svijet u kojem živimo, estradiziran je. Politika je prilično izbanalizirana – drži Jandroković.

Upitan da pojasni svoju izjavu da su parlamentarni izbori mogući i ranije ovisno o lojalnosi koalicijskih partnera i na koga je točno mislio, Jandroković je odgovorio kako je rekao da je dinamika sljedeća:

- Prvo su predsjednički izbori pa unutarstranački izbori u HDZ-u i parlamentarni izbori najvjerojatnije ujesen iduće godine. Govorio sam o eventualnim neplaniranim situacijama i o nelojalnosti pojedinih partnera i ne bih nikoga prozivao, ali morao sam se ograditi za bilo kakvu nepredviđenu situaciju koja bi mogla eventualno dovesti do nečega što u ovom trenutku nije planirano. Ništa ne proričem, bio sam vrlo jasan, dinamika je definirana, kao i u svim drugim aktivnostima, tako i u politici postoje nepredviđene situacije i moje je mišljenje da se one ovoga puta neće dogoditi – rekao je Jandroković, a upitan je li moguće da parlamentarni izbori budu prije unutarstranačkih kako bi se poboljšala pozicija predsjednika HDZ-a Plenkovića na unutarstranačkim izborima odgovorio je da nema tih namjera.  

VIDEO: Svađa Jandrokovića i Pernara

 

Komentara 43

BA
Barba1980
16:30 13.12.2019.

Devet stoljeća nismo odustali od sna o neovisnoj Hrvatskoj. Ostvarili smo ga uz veliku žrtvu i unatoč brojnim preprekama. Danas imamo svoju državu, ali ona nije onakva kakvu smo sanjali. Obećajmo sebi i svojoj djeci da nećemo odustati od sna o uspješnoj Hrvatskoj bez društvene nepravde, klijentelizma i korupcije! Sad il Nikada!

NA
Natashisca
16:24 13.12.2019.

U svakoj normalnoj državi sučeljavanje je sastavni dio predsjedničke kampanje u kojem iznosiš svoj program i odgovaraš na pitanja, provokacije pa čak i uvrede iz čega birači stvaraju sliku (ili karikaturu) o koliko kompetetnom i stabilnom kandidatu je riječ.Ovo odbijanje se zove junački podviti rep

JP
juha_paradajzova
16:04 13.12.2019.

jandroković priča da kolinda ne želi na sučeljavanje jer ju protukandidati napadaju i optužuju, je li moguće ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije