Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVILE SU GA

Profesor učenicama ušao u sobu i fotografirao ih dok su spavale: Na slobodi je uz mjere opreza

Ilustracija
Pixabav
29.05.2023.
u 15:13

Početkom svibnja srednjoškolci su išli na izlet u Italiju te je jedna od učenica prijavila da ju je profesor spolno uznemiravao

Srednjoškolski profesor (52) prijavljen je za neovlašteno snimanje i seksualno uznemiravanje. Trenutno se nalazi na slobodi, a određene su mu zabrane približavanja i uspostavljanja kontakta s dvije učenice. Slučaj je prvotno prijavio ravnatelj, nakon što su mu se obratili roditelji, navodi Slobodna Dalmacija.

Naime, početkom svibnja srednjoškolci su išli na izlet u Italiju te je jedna od učenica prijavila da ju je profesor spolno uznemiravao. Druga učenica navela je kako je profesor ušao u hotelsku sobu oko šest sati ujutro te fotografirao učenice dok su spavale. Fotografije im je i pokazao.

VEZANI ČLANCI:

Profesor je priveden na Općinsko državno odvjetništvo te nakon ispitivanja pušten uz mjere opreza. Novinari Slobodne Dalmacije pokušali su kontaktirati ravnatelja, no on se nije javio. S obzirom na to, nije potvrđeno je li profesor suspendiran ili i dalje radi u školi.

VIDEO Pogledajte privođenje u Rijeci: Otkriveno što su bombaši tražili od trgovačkog centra

Komentara 1

BR
Brankko
00:54 30.05.2023.

Banalno pitanje: je li "ODO" našlo mobitel/fotoaparat sa slikama i provjerilo postoje li slike? Valjda bi to bio neki dokaz, a ne rekla-kazala, a roditelji -- treći glas. Nemojmo se zavaravati: ima svega i svačega. Ovdje je najvažnije to sa slikama: jesu li pronađene? Uvijek se "ODO" i policija hvale da su njihovi "službenici" "izuzeli" nešto (izuzeli ili preuzeli ili uzeli? Ako su izuzeli, znači da zanemaruju, a ako su uzeli/preuzeli, to je dokazna stvar).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije