Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ ZGROZIO KALIFORNIJU

Profesorica godine optužena za silovanje 16-godišnjeg učenika: Sumnja se da ima još žrtava

22.05.2023.
u 13:34

Profesorica matematike, 38-godišnja Tracy Vanderhulst, uhićena je nakon istrage koja je provedena zbog navoda da je imala spolni odnos s maloljetnikom, prijeti joj do četiri godine zatvora

Profesorica u kalifornijskoj srednjoj školi, Tracy Vanderhulst, uhićena je nakon što je istragom utvrđeno da je imala seks sa 16-godišnjim učenikom kojem je predavala. Istraga je provedena nakon navoda da je imala spolni odnos s maloljetnikom te je Tracy optužena za silovanje. Prijeti joj do četiri godine zatvora, prenosi Fox News

Tracy Vanderhulst je 38-godišnja profesorica matematike koja je u kalifornijskoj srednjoj školi zaposlena od 2013. godine. Prema pisanju lokalnih medija, bila je proglašena i profesoricom godine 2017. godine, a tada je ravnatelj srednje škole napisao da "Tracy utjelovljuje odgajateljicu kakvi mnogi žele biti", opisujući je kao ljubaznu i inovativnu profesoricu.

VEZANI ČLANCI:

Policija nije izvijestila gdje su i kada učenik i profesorica imali odnose, kao ni detalje slučaja. Žrtva je navedena kao 16-godišnjak, a ne zna se ide li i dalje u srednju školu gdje je Tracy predavala. Tužitelji sumnjaju da postoji još žrtava te su zamolili sve koji znaju nešto o slučaju da im se jave. 

VIDEO Sramotno ponašanje ispred trogirskog Doma zdravlja: Hitna čekala 8 minuta da se makne parkirano vozilo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije