Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biste li se usudili?

Prodali kuću i s troje djece žive u 16 kvadrata: Sretniji smo nego ikad!

žive u prikolici
Foto: arrowsandbow.com
1/14
17.05.2018.
u 15:28

Dino Petrone i njegova supruga Ashley iz kuće s pet spavaćih soba preselili su se u prikolicu

Dok bi mnogi bračni parovi s djecom koji, primjerice, žive u stanovima učinili sve kako bi dobili više stambenog prostora, Dino Petrone i njegova supruga Ashley iz Kalifornije sa svojih troje djece žive u svega 16 kvadrata. I to svojom voljom!

Par je prodao kuću s pet spavaćih soba kako bi živjeli u prikolici od nešto više od 16 metara četvornih, a koju su platili 8.000 dolara. Iako njihov novi dom izgleda savršeno, to je i dalje ipak samo prikolica, no ova obitelj sada tvrdi kako su sretniji nego ikada.

U 16 kvadrata stala im je tako kupaonica, kuhinja s dnevnim boravkom, spavaća soba te krevet na tri kata za njihovo troje djece.

Bračni par je imao kuću s pet spavaćih soba pod hipotekom te su bili u potrazi za novom kućom kada je Ashley pronašla 'komad zemlje' koji joj se odmah svidio.

– Nismo imali nikakvu želju graditi kuću, no kada sam vidjela ovo zemljište, bilo je jednostavno savršeno. Prodali smo našu kuću vrlo brzo, a dok nam se gradi novi dom moramo negdje živjeti. Iznajmljivanje stana ili kuće nam se jednostavno činilo nezamislivo jer najamnina za stan s jednom spavaćom sobom iznosi kao hipoteka. Gledali smo manje kući, no bile su preskupe pa smo našli prikolicu i pomislili 'budimo ludi i krenimo u životnu avanturu' – ispričala je 32-godišnja Ashley.

– Djeca obožavaju ovakav život, koriste maštu kako bi se igrali – dodala je.

Na renoviranje prikolice potrošili su 3000 dolara te dodatnih 500 za bojanje.

Priznaju, neke stvari im ipak nedostaju, poput perilice za rublje, vlastite spavaće sobe...

– Obožavam ovakav život najviše zbog toga kakva je naša obitelj sada. Uvijek govorim ljudima da im je potrebno manje. Uvijek mislimo da nam treba puno više nego što je to u stvarnosti – zaključuje ona, a o životu u prikolici često piše i na svome blogu arrowsandbow.com.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
17:27 17.05.2018.

Osim sto je clanak od Ludmile pa je izmisljen, u ovom slucaju bi ti socijalna radnica oduzela djecu jer nemaju minimalnu kvadraturu za zivot djece. I stime da se podrazumjeva da sam samo pricitao samo naslov ne i tekst

AR
Armagedon
19:57 17.05.2018.

ma to im je samo privremeno dok si izgrade kuću na terenu koji su kupili...... a da ne plaćaju najam..... bude im potrajalo par mjeseci.... dok žena ne pukne i natjera ga da što prije izgradi normalnu kuću...Gledam onu emisiju kako im rade te male kućice koje se mogu voziti i premještati..... no čisto sumnjam da dugo u tome stanuju.....

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
22:02 17.05.2018.

Nema više zemljišta ode kolevka prikolicu negde drugde vozimo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije