Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i tu se razišli

Predsjednica voli Malog princa, a Milanović se 'čuva čovjeka jedne knjige'

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/6
03.01.2020.
u 23:32

Grabar-Kitarović preporučila je Dan nezavisnosti jer joj se 'sviđa kako se Zemlja ujedinila protiv vanzemaljaca', a Milanoviću je to 'grozan kič'

Posljednje sučeljavanje predsjedničkih kandidata osim uobičajenih donijelo je i neka malo lakša, privatnija pitanja. Jedno od njih je i knjiga koja je obilježila djetinjstvo kandidata za predsjednika.

Kolinda Grabar-Kitarović najviše pamti Malog princa, a Zoran Milanović je nakon toga odgovorio 'Čuvaj se čovjeka jedne knjige. Mene je obilježilo više knjiga'.

- Samo da objasnim zašto Mali princ. On je imao svoju ružu i pomislio je da njegova ruža nije ništa posebno, ali je shvatio da je ona samo njegova i da je zato posebna. Poruka je cijeni svoju državu. A najdraža pjesma mi je Cesarica - nadodala je Grabar-Kitarović na što se odmah javio Milanović.

1/17

- Pa imali ste 30 godina kad je bila Cesarica - kontirao je momentalno. Njega je pak obilježila glazba Novog vala.

Po pitanju filmova, kandidati se opet razlikuju. Grabar-Kitarović preporučila je Dan nezavisnosti jer joj se 'sviđa kako se Zemlja ujedinila protiv vanzemaljaca'.

- Meni je to grozan kič. Klasični blockbuster. Ja bih Bilo jednom u Americi - poručio je Milanović.

 

Komentara 15

ST
stefj
00:00 04.01.2020.

Čak i na ovom pitanju Milanović nije mogao ne omalovažavati izbor KGK. Toliko ju pokušava prikazati glupom i nekompetentnom plavušom da je to već iritantno... A zapravo kakvu to sliku daje o Masiću i još više o Josipoviću? Ako je ona toliko glupa, a toliko bolja predsjednica od njih prije?

DU
Deleted user
16:25 04.01.2020.

Za onoliko papira i knjiga koliko je imala sa sobom trebala je dobiti barem dva tri puta veći stol.

MA
matijalozancic
10:47 04.01.2020.

Ajde nek smo mi saznali koje su im najdraže knjige i pjesme..to je tako bitno za budućeg predsjednika države. Potrošilo se vrijeme na toliko nebitnih tema da ova sučeljavanja na kraju nisu imala previše smisla. Eto odrađena sva sučeljavanja, pa nek svatko zaključi tko je bolji kandidat. Za mene su bili podjednaki,ali mrvicu bolja Kolinda. Opravdala je svojih 5 godina mandata i ponudila program za još 5 godin, dok Milanović nije uspio zataškati sve idiotarije koje je radio kao premjer,a nije ponudio ništa osim "karaktera" i "normalne Hrvatske" za koje nisam baš siguran da je u skladu s njegovim stilom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije