Naslovnica Vijesti Zajedno 58 godina

Legendarna izdanja: Povijesni trenutak kada je čovjek sletio na Mjesec

U ovom članku klikom na fotografiju ispod možete pogledati izdanje Večernjeg lista iz 1967. kada je čovjek prvi put sletio na Mjesec.
30. lipnja 2017. u 15:14 12 komentara 2468 prikaza
Slijetanje na Mjesec
Foto: Vecernji.hr

Večernji list 1. srpnja slavi svoj 58. rođendan, a kao rođendanski dar vama, odlučili smo prisjetiti se nekih od najvažnijih trenutaka koje smo zajedno proživjeli u gotovo šest desetljeća. 

Naslovnica sa atentatom na Kennedyja Rođendanski tjedan 'Vijest koja je potresla svijet': Pogledajte izdanje Večernjeg lista iz 1963.

Svaki dan objavljujemo reprint originala nekih od najvažnijih priča Večernjeg lista. 

Sljedećih dana slijede: Konstituiranje Hrvatskog sabora (1990.), Dan pobjede/Oluja (1995.), Hrvatska je osvojila treće mjesto na svjetskom nogometnom prvenstvu, Francuska (1998.), Umro je dr. Franjo Tuđman (1999.) U ovom članku klikom na fotografiju ispod možete pogledati izdanje Večernjeg lista iz 1967. kada je nogometni klub Dinamo osvojio Kup velesajamskih gradova.

U ovom članku klikom na fotografiju ispod možete pogledati izdanje Večernjeg lista iz 1969. kada je čovjek prvi put sletio na Mjesec.

Slijetanje na Mjesec | Autor : Vecernji.hr Foto: Vecernji.hr

Dinamo osvojio Kup velesajamskih gradova Ne propustite Prelistajte Večernji iz 1967. kada je Dinamo osvojio Kup velesajamskih gradova Večernji tiskanje povodom rođendana VIDEO Pogledajte proces stvaranja Večernjeg lista! Francuska 1998. PRIČE NAŠIH ŽIVOTA Večernjakov rođendanski tjedan: Objavljujemo reprint povijesnih izdanja u zadnjih 58 godina
sas
PREVENTIVA
Liječnik savjetuje: U ovim situacijama je potrebno tražiti drugo mišljenje stručnjaka

A1 izdvaja za Vas

  • midea:

    Žalosno da indoktrinirane neznalice i dalje tupe kako je čovjek sletio na mjesec kada dobro znamo da je sve jedna velika farsa , dajte se uozbiljite !

  • inbox:

    ne mogu vjerovati da ima ljudi koji vjeruju u to

  • čikaga:

    Kad sam to gledao putem TV I REKAO pokojnoj baki da mi se pridruži ona mi je odgovorila da je mislila da sam pametniji i sinko s čim tebi oči mažu. Rekla je da je to negdja u Americi i ... prikaži još! i da mi se čudi u što ja vjerujem.