Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prolistajte novinu
Povratak na članak

Ponovno proživite onaj osjećaj od dana kada je oslobođen Knin!

U ovom članku možete pogledati izdanje Večernjeg lista iz 1995. kada je oslobođen Knin!

Komentari 37

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
11:12 02.07.2017.

Hvala braniteljima na svemu!

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
09:43 02.07.2017.

Na stranici br. 3 poziv Srbima nek ne odlaziju u neizvjesnost no oni su ipak slušali svog Milu (Martića)....baš ljepo za pročitat i pokazat "nekima" kaj im je i spomen slova "H" dovoljan za grč i zelenilo na faci !!!

VL
AR
anica.rendulic
11:29 02.07.2017.

"Večernji list" je nažalost još uvijek djelomično Hrvatski, a večinom je Jugoslavenski dnevni časopis, pa zbog toga ne može ni biti demokratski. Za razliku od Večernjeg "Jutarnji list" već preko 25. godina još uvijek zaudara 100% na Jugoslaviju. To see najbolje očituje na svakodnevnim temama i po njihovom sadržaju. Ono što je od nacionalnog interesa to se često omalovažava i piše se sitnim slovima pa se stavlja na sporedne stranice ili se pak posve prešućuje. Dok se npr. građanstvo i teme u vezi s tim glorificiraju i stavljaju iznad Boga. Ljudi to ite kako dobro razlikuju.

VL
Avatar MarkoHR
MarkoHR
15:25 02.07.2017.

Povijesnog dana 04.08.1995. u 14:45 snage 7.gbr HV Pume u potpunosti su razbile obranu borbene grupe Dinara i zauzele sve dominantne kote Igla, Samar, Visibaba i Badanj te otvorile put za spuštanje preko Crvene zemlje prema Kninu. Luzeri, gledamo vass s planine iznad grada :)

VL
AR
anica.rendulic
13:01 02.07.2017.

Mislim da se "Večernji list" još nije potpuno oslobodio i oporavio jugoslavenskih okova. Dali se iza toga skriva nekakav čudnovati vlasnik ili šef koji je samo djelomično hrvatskom nacionalno, a više građanskom narodu sklon pa određuje što če se i kako pisati? Najvjerojatnije je ovo drugo, jer svi časopisi su dodirljivi duh onih koji pišu. Svaka pisana riječ uvijek izražava onog što tko misli ili osječa. To je nešto što se ne može glumiti, a pogotovo sakriti. Da je tome tako najbolje se može svatko uvjeriti ako se zapita zašto Večernji list skriva stvarnoga vlasnika i kako on to finacira? Odgovor je potpuno jasan, koliko je serijezan ili nije!

VL
Avatar Django
Django
14:44 02.07.2017.

Mene ustvari najviše pogađa onaj osjećaj "od dana" kad sam pročitao ovaj nepismeni naslov.

VL
AC
accusator
12:16 02.07.2017.

''prolistajte novinu''.. samo još jedan dokaz nepismenosti nazovi novinarčića... novine, pluralia tantum.. al' tak' je to, danas završe google copy/paste university, uližu se bilo kojoj vlasti i eto ih na mjestima urednika..

VL
TI
Tixon
08:01 03.07.2017.

Sreća je tim veća , jer je promenjena etnička struktura , jedino tu u Evropi je to dozvoljeno.U srbiji npr. tamo gde žive Mađari , zabranjeno je menjati tu strukturu i legalnom kupovinom mađarskih imanja i kuća.Na Brionima je ,, to je snimljeno, iz najodgovornijih usta , izgovorena rečenica : ,,Udariti tako da Srbi nestanu'' , ali u evropskom demokratskom sudstvu je na nju zažmureno na oba oka(dobro bilo je 3:2 , ali to je kao 5:0).

VL
Avatar mama mia
mama mia
13:10 02.07.2017.

Najljepše je bilo vidit oca Franju kako ljubi zastavu od nekoliko metara

VL
PH
Petarstijena-HR
15:21 02.07.2017.

Knin je hrvatsko ruglo, i ogledni primjer neuspjeha novonastale hrvatske države, i nefunkcioniranja ključnih institucija države....Otiđite pa vidite na što knin danas liči..., na grad iz horor filmova...Najbolje da se jave američkim produkcijskim kućama da se ponude za snimanje horor filmova-možda to kninskim vlastima jedino pomogne i upali...Ozbiljno...

VL
PH
Petarstijena-HR
16:33 02.07.2017.

Narod to više ne uveseljava....Cjelokupni rat, i ishodište rata je pretvoreno u osobne profite pojedinaca i onih koji su vodili taj rat....Narod je taj rat skupo platio, i pretplatio lažnim braniteljima i njihovim političkim sponzorima.Narod od rata nije dobio ništa, te je gladan i iseljava...

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
14:43 02.07.2017.

Knin nije oslobodjen, nego okupiran kao i citava Hrvatska. Istjerali su seljake iz zemlje, ljude koji su vodili citavu prehrambenu industriju i hranili 24 miliona ljudi. Danas imamo devastiranu i koloniziranu zemlju od stranih korporacija, sve su zivo potarasili po Hravtskoj, oteli citavu domacu industriju narodu. U Yugoslaviji se vodio rat da se unisti citavo gospodarstvo , usele strane banke, kompanije i poduzeca i pretvore narode na tim prostorima u svoje roblje koje ce raditi za njih za sicu.

VL
Avatar mama mia
mama mia
13:08 02.07.2017.

Ipak je bilo najljepše kada i kako je bio oslobođen Vukovar i ako se ono nije smijelo dogoditi ali takvi su nam bili političari ponajviše vođe

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.