Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZAPAMĆEN SLUČAJ

'Pomozite, moja žena ne želi roditi prije nego glasa'

Pixabay
30.10.2020.
u 13:40

Djelatnica jednog birališta na Floridi kazala je da je porodilja čekala u automobilu dok je njezin suprug ušao unutra i zatražio od djelatnika da joj pomognui da glasa prije vremena

Dok neki ljudi uopće ne izlaze na birališta za vrijeme izbora, ima i onih koji to ni pod koju cijenu ne propuštaju. Koliko je nekima važno glasati na izborima svjedoči najbolje primjer trudnice s Floride koja je na putu do bolnice gdje se uskoro trebala poroditi svratila do birališta i prvo ispunila svoju građansku dužnost.

Djelatnica na biralištu na kojem je glasala kazala je da je supruga čekala u automobilu dok je njezin suprug ušao unutra i zatražio od djelatnika da joj pomognui da glasa prije vremena, javlja Fox News.

- Da, uskoro bi tebala roditi dijete, ali ne želi se poroditi prije nego glasa - rekao im je suprug trudnice.

- Dobro, kako mogu pomoći. Gdje je ona? - upitala je djelatnica. 

Otišla je sa suprugom trudnice do automobila. Žena je teško disala. Provjerila joj je osobnu i predala glasački listić te rekla da ga pošalje do 19 sati 3. studenog.

- Ne, ne, ne! Moram ga odmah ispuniti - odgovorila joj je trudnica.

Druga službenica kazala je da ovakav slučaj ne pamte. 

- Jako smo zauzeti, ali kada se ovako nešto dogodi, to nam jednostavno uljepša dan - kazala je.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar mofo
mofo
15:00 30.10.2020.

Za ove i ovakve članke u novinama netko je završio škole...

Avatar rubinet
rubinet
13:43 30.10.2020.

I za koga je ..?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije