Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMERIČKI IZBORI

Trumpovi odvjetnici: Komunistički novac iz Venezuele utjecao je na izbore

19.11.2020.
u 18:57

Kao jedan od dokaza naveo je to što svi ti gradovi su demokratski gradovi u kojima Demokrati imaju kontrolu te da imaju suce prijatelje koji daju iracionalne presude.

Američki predsjednik Donald Trump i dalje ne miri se s gubitkom predsjedničkih izbora. Ranije današnjeg dana najavio je konferenciju za medije na kojoj će govoriti njegovi odvjetnici, te je istaknuo kako je to korak do njegove pobjede. 

- Danas važna presica odvjetnika na vrlo jasnom i održivom putu do pobjede. Stvari lijepo dolaze na svoje mjesto - napisao je na Twitteru.

 Pred medije prvo je izašao bivši gradonačelnik i Trumpov odvjetnik  Rudy Giuliani, koji je na samom početku najavio da će predstaviti dokaze da su Trumpu izbori ukradeni.

-  U izbornoj noći predsjednik je u Pennsylvaniji vodio, a na kraju je izgubio. To je gotovo statistički nemoguće pa smo počeli s istragom. Brzo se pokazalo da je uzorak isti u više država. Gotovo isti uzorak o prevari glasača -  rekao je i dodao kako su se demokrati fokusirali su se na velike gradove gdje su, prema njegovim riječima, prijevare česte. 

Kao jedan od dokaza naveo je to što svi ti gradovi su demokratski gradovi u kojima Demokrati imaju kontrolu te da imaju suce prijatelje koji daju' iracionalne presude'.  Giuliani je rekao i kako Bidenova pobjeda nije pobjeda nego prevara.

- Jedino što bi me iznenadilo da se nije varalo - kazao je.

Istaknuo je kako dopisni glasovi su posebno podložni za prijevaru. 

- Bili su dobri u prijevari, ali ne dovoljno dobro - napomenuo je Giuliani te nadometnuo kako su ih oni ulovili. 

Kao jedan od primjera naveo je to što su neki mogli ispraviti pogreške koje su napravili na poslanim listićima, dok drugi nisu mogli i to na područjima koja su tradicionalno republikanska.  Giuliani je istaknuo kako imaju veliki broj svjedoka kao i dokaza, te da nisu gotovi s tužbama. 

Jedna od odvjetnica iz Trumpova pravnog tima kazala je na konferenciji kako su otkrili komunistički novac iz Venezuele koji je utjecao na rezultat izbora u SAD-u. Ona tvrdi da je Bidenovu pobjedu koju smatra prevarom financirao Chavez tako što je poslao novac kojim je plaćen softver koji je ukrao dio Trumpovih glasova i dao ih Bidenu.

Napomenula je Chavez radio isto u Venezueli.

Ključne riječi

Komentara 111

Avatar American_ninja
American_ninja
19:09 19.11.2020.

Ako se ovo dokaže,...onda je to ravno veleizdaji

Avatar dzambo
dzambo
19:20 19.11.2020.

Evo bas sad gledam ovdje kod mene u Americi uzivo...i jedan ''detalj'' je zaista nevjoravatan...a to je da je jedno dijete preko mobitela lako hakiralo u ove voting masine gdje su bili u ogromnoj vecini gdje su Demokrati na vlasti...a Florida i Texas su takve masine odbacil da im racunaju-prebrojavaju glasove u ovim izborima...i to dijete je pokazalo sa slikom-videom kako je lako upasti u sistem tih masina i jednostavno promijeniti glasove na bilo koju stranu....i evo jos konferencija traje i puno je jos nevjerovatnih podataka koje su ovi otkrili....sve u svemu za sve ovo treba vrema i da ide na ''glavi sud''...da se jednostavno pokazu svi dokazi i svi svjedoci a i na kraju krajeva te ''masine'' koje se lako mogu hakirati da se to pokaze svima u Americi da vide svojim ocima...i na kraju ako se ovo neosigura da se dodje do istine ja mislim da od ovih izbora pa nadalje nece vise niko biti siguran da su se glasovi svi legalni racunali...

PO
povratak
21:18 19.11.2020.

Katastrotalno loše,od kud krenuti Chavez je pokojni od 2013.Ni prevesti niste sposobni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije