Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne priznaje poraz

Trumpovi pristaše okupili se u Washingtonu, mahali zastavama 'Trump 2020'

Supporters of U.S. President Trump protest against election results, in Washington
Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/5
14.11.2020.
u 18:17

Predsjednički konvoj prošao je pokraj Trga slobode na kojemu su njegovi oduševljeni poklonici izvikivali "Još četiri godine! Još četiri godine!" i "SAD! SAD!".

Premda je Donald Trump izgubio na predsjedničkim izborima, neki njegovi pristaše u subotu su se okupili u Washingtonu na poziv ekstremno desno orijentiranih skupina, želeći na tako osuditi ono što smatraju izbornom krađom, unatoč nedostatku dokaza koji bi poduprli njihovu tezu.

Dok je odlazio iz Bijele kuće na golf teren, američki predsjednik, koji još uvijek, ni tjedan dana nakon objave rezultata nije priznao poraz, iz svoje je blindirane limuzine mogao vidjeti više stotina simpatizera okupljenih u središtu grada.

Predsjednički konvoj prošao je pokraj Trga slobode na kojemu su njegovi oduševljeni poklonici izvikivali "Još četiri godine! Još četiri godine!" i "SAD! SAD!".

Mnogi su mahali zastavama "Trump 2020", a neki su nosili transparente s natpisima "Najbolji predsjednik u povijesti".

"Toplo vam je pri srcu kada vidite ovako golemu potporu, posebno ovakva spontana okupljanja kojih ima posvuda po zemlji, pa i u Washingtonu DC", tvitao je ranije Trump.

Ključne riječi

Komentara 3

IB
iva.begovic
10:07 15.11.2020.

Čitam sada neki mediji zamjeraju Trump-u što nije održao govor na skupovima podrške nego je samo prošao u koloni. A da je održao govor zamjerili bi mu da potpiruje podjele i ne priznaje pobjedu Bidena. Štogod da Trump učini mediji su protiv njega.

NE
Nepokolebljiv
21:16 14.11.2020.

Narod Trumpa voli jer oni najbolje znaju da li je bilo lakse zivjeti za Trumpove administracije ili socijalisticko rasisticke! Elite, oni misle da znaju bolje. Pod socijalistickim guvernerima su umirali vise, zaradivali manje, istomisljenici im pljackali i palili imovinu. Oni to vole tako!

Avatar ukurtapash
ukurtapash
20:04 15.11.2020.

‘vise stotina simpatizera’? hahahaha. ne, ozbiljno pitanje. sto mislite, vjeruju li mediji (od vecernjeg, HINA, pa sve do associated press i faux i cnn) ako lopov biden uistinu bude potvrdjen za predsjednika amerike, kak buju ljudi odjednom tim istim medijima poceli vjerovati? ja ne. da HINA za vrijeme najtoplijeg dana u godini izvjesti kako se radi o najtoplijem danu u godini, ja cu ne vjerovati nego znati kako se radi o najhladnijem danu u godini. dno dna = HINA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije