Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danski poduzetnik

Pokrenuo list kako bi ovisnicima pomogao u financiranju ovisnosti

igla, heroin, portal (1)
Karl-Josef Hildenbrand/DPA/PIXSELL
09.09.2013.
u 10:26

Olsen je časopis pokrenuo, kako je kazao, s idejom da ovisnicima da dostojanstvo te izvor prihoda koji će poslužiti kao alternativa prostituciji i kriminalu.

Michael Lodberg Olsen pokrenuo je časopis \'Illegal\' kako bi pomogao narkomanima u financiranju njihove ovisnosti, piše The Guardian.

Olsen je časopis pokrenuo, kako je kazao, s idejom da ovisnicima da dostojanstvo te izvor prihoda koji će poslužiti kao alternativa prostituciji i kriminalu.

Ovisnici časopis prodaju po cijeni od 30 danskih kruna po primjerku, a ukoliko se ova ideja pokaže uspješnom izdavači namjeravaju časopis dovesti i na ulice Londona.  

>> Od dilera oduzeto 15,2 grama amfetamina i heroina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije