Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDAN PREMINULI

Podmetnuta bomba u Podgorici: Eksplozija izbacila muškarca iz automobila

Eksplozija u Podgorici
Foto: Screenshot
04.03.2020.
u 21:34

Žena, koja živi u blizini, ispričala je da se nakon prve eksplozije čulo još nekoliko detonacija

Jedna je osoba poginula, a jedna je teško ozlijeđena u eksploziji koja se večeras dogodila u Podgorici. Eksploziv je bio podmetnut ispod automobila Aleksandra Kekovića, no on nije poginuo. Keković je teško ozlijeđen, a poginuo je njegov sugrađanin Đorđe Božović.

Kako pišu Vijesti.me, do eksplozije je došlo večeras u 19.33 u podgoričkom naselju Blok 6. Keković je zadobio opekline i prijelom noge te je prebačen na hitni prijem Kliničkog centra Crne Gore gdje mu se liječnici bore za život. Medicinska pomoć pružena je i dvjema ženama - radnici trgovine koji se nalazi neposredno uz mjesto eksplozije te ženi koja je parkirala auto ispred te trgovine.

Svjedoci tvrde da je eksplozija izbacila Kekovića iz automobila, i da je on nakon toga bio svjestan. U prvom trenutku je rekao da nije bio sam u automobilu, a nakon toga da je. Žena, koja živi u blizini, ispričala je da se nakon prve eksplozije čulo još nekoliko detonacija.

Dijelovi automobila su padali i stotinjak metara dalje po krovovima kuća i dvorištima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije