Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRILI I ZAŠTO

Plenković pozvao na kavu privedene komentatore. Jedan odbio, a drugi poručio: 'Može za 15 godina'

Foto: PIXSELL
1/2
26.01.2022.
u 23:36

Jer, za 5 minuta ne znam kakav on mora biti sugestivan govornik da bi on nekoga uvjerio za 5 -10 minuta da promijeni o njemu mišljenje - rekao je Mladen Ćustić iz Briševa.

Hrvoje Vrkić (49) i Mladen Ćustić (72) završili su privedeni u službene prostorije PU zadarske zbog komentara kojeg su napisali na računa premijera Andreja Plenkovića uoči njegova dolaska prošlog petka u Zadar. 

Vrkić ga je usporedio s pavijanom, a Ćustić napisao da bi ga trebalo gađati s trulim jajima, a nakon što je javnost osudila njihovo privođenje premijer ih je pozvao u Banske dvore na kavu da se upoznaju. 

VIDEO: Policija privela 72-godišnjaka zbog komentara o Plenkoviću: "Treba ga dočekati pokvarenim jajima"

- Ja ih pozivam da dođu na kavu u Banske dvore, pa da me malo upoznaju - kazao je Plenković. Međutim, po svemu sudećem do te kave neće doći. 

Naime, 49-godišnjak iz Zadra i 72-godišnjak iz Briševa, poziv ne misle prihvatiti, kazali su za RTL. 

- Ja to nisam doživio kao ponudu, nego čisto kao jedan govor na televiziji, neformalni dakle. To nije poziv, kao prvo. A drugo, koliko sam ja razumio, on tvrdi da ćemo mi promijeniti mišljenje. Jer, za 5 minuta ne znam kakav on mora biti sugestivan govornik da bi on nekoga uvjerio za 5 -10 minuta da promijeni o njemu mišljenje - rekao je Mladen Ćustić iz Briševa. 

Vrkić bi rado da se nađu za nekih 15 godina i u Bruxellesu. Njegov razlog za to je specifičan. 

- Lijepo od njega, cijenim to, ali recimo za 15 godina da se nađemo. Ja živ, a on na svom mjestu i neka upravlja Europskom unijom. Ja mu želim da bude, kako se zove glavni, da zamjeni Ursulu van der Leyen i da me ugosti u Bruxellesu. On bi bio sretan, a i ja bi bio sretan da poživim tih 12 do 15 godina. Hrvatski branitelji svaki tjedan, svaki mjesec umiru na desetine, razumijte? Najviše branitelja umire od 52. do 58. godine i to je veliki problem, upozorio je Vrkić.


 

Komentara 46

Avatar Boycie1
Boycie1
06:46 27.01.2022.

A sto reci?Prvo te zatvori radi verbalnog delikta ,a onda te zove na kavu...djeca kod Tita na nkegov rodjendan

LI
livnopravo
06:32 27.01.2022.

neki dan je novinarima rekao to nije tema ajde dalje, dok su ga pitali za frku petešića, sad bi kao on pričao sa njima, a još ih je k tome uhitio jer su mu rekli da je pazite pavijan ii da za njega trebaju pokvarena jaja

TO
ToVuS
01:35 27.01.2022.

Kad je vidio reakciju naroda..sad ih zove na kavu..Plenkoviću pročitana si knjiga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije