Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Hrvatska je mali igrač'

Nije realno da mi arbitriramo, pa tko bi Rusima rekao 'ne'

26.01.2022.
u 21:16

Morat će malo popustiti i dogovoriti se, pogotovo s obzirom na to da je Sjeverni tok gotov, ali se pod pritiskom Amerikanaca nije otvorio

Komentara 20

YE
yelloman
21:23 26.01.2022.

Norveska zemlja od 4 miljuna takodjer u NATOu non stop arbitrira. Evo nedavno su imali pregovore sa Talibanima. Jedna mala Litva je nedavno Kini rekla ne. I nista im se nije dogodilo. Hrvatska sa tolikim iskustvom nema par sposobnih diplomata sa jajcima nego se bojimo sad zucnuti protiv diktatorske Rusije koja radi istu stvar Ukrajini koju je Srbija radila nama.

Avatar hrvatska.desnica
hrvatska.desnica
04:55 27.01.2022.

Rusija se ne mora bojati dok je hrvatska čuva.Jer hrvatska je moćna sila.Malta je za nju zmaj od papira.

TR
trpimir2021
22:21 26.01.2022.

Da, Ukrajinci i Poljaci su rekli Ne, ne žele ruski plin kupovati dugoročnim ugovorima, jer Europa je usvojila zelenu agendu, pa im već sutra više neće trebati toliki plin. Zato im Njemačka papreno prodaje taj isti plin, kupljen dugoročnim ugovorom od Rusije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?