Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUČAN SLUČAJ

Pijan u Zagori bludničio nad majkom u krevetu: Na suđenju se ispričao, dobio 10 mjeseci zatvora uvjetno

Ilustracija
FREEPIK
18.03.2024.
u 16:02

Majka je odluku o kaznenom progonu prepustila sudu. Ne želi da joj sin ide u zatvor, ali želi da se popravi.

U Splitu je na 10 mjeseci zatvora uvjetno s rokom kušnje od tri godine zbog bludnih radnji koje je počinio nad majkom osuđen 40-godišnjak iz Dalmatinske zagore. Sat i poslije ponoći pijan je u nakani zadovoljenja spolnog nagona ležao u krevetu s majkom te je zavukao ruku ispod njenih gaćica i dirao je prstima po intimnim dijelovima tijela. Kada se majka probudila i pitala ga što radi, nastavio ju je dodirivati na isti način.

Okrivljeni je potvrdio sve navode optužbe. Od tog događaja nije kontaktirao s majkom. Sada mu je iskreno žao. Majka je odluku o kaznenom progonu prepustila sudu. Ne želi da joj sin ide u zatvor, ali želi da se popravi. Na raspravi je prihvatila ispriku svog sina, piše Dalmatinski portal.

Psihijatar je zaključio da su okrivljenikove sposobnosti shvaćanja postupaka i upravljanja voljom bile smanjene u vrijeme počinjenja djela, i to u srednjem stupnju. Bio je smanjeno ubrojiv, ali ne bitno. Kao olakotne okolnosti cijenile su se priznanje, žaljenje i kajanje, neosuđivanost, smanjena ubrojivost te to što je okrivljeni trenutno zaposlen. Otegotnih okolnosti nije bilo.

VEZANI ČLANCI:

GALERIJA Ovo su najduži mostovi i Europskoj uniji. Znate li da to u Hrvatskoj nije Pelješki most?

Ilustracija
1/17

Komentara 1

EV
Evojesam
18:42 18.03.2024.

Ona zeli da se popravi i oprasta mu?? Gospodjo draga, moze se popraviti jedino nezgodom sa smrtnim slucajem. Njegovim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije