Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen

Pernara policija privela na Trgu bana Jelačića uoči prosvjeda

'17.03.2011., Zagreb - Novi prosvjedi nekoloko tisuca gradjana koji vec tradicionalno krecu s Cvjetnog trga, Ivan Pernar.  Photo: Zarko Basic/PIXSELL'
'Zarko Basic/PIXSELL'
21.03.2011.
u 17:54

Slijedeći prosvjed zakazan je za srijedu u 19 sati na Cvjetnom trgu

Uoči današnjega neprijavljenog prosvjeda na zagrebačkom Trgu bana Jelačića, policija je oko 17.45 sati privela organizatora prosvjeda Ivana Pernara.

Iako su prosvjedi najavljeni za srijedu, Pernar se s još desetak istomišljenika i danas našao na glavnome zagrebačkom trgu s namjerom da idu na Markov trg. U tome ih je spriječila policija, čijih je desetak pripadnika dežuralo na Jelačićevu trgu.

Kada ih je ugledao, Pernar je počeo bježati, no dva policajca uhvatila su ga te su mu na podu ruke vezali lisičinama i prenijeli ga preko Trga do policijske "marice" parkirane nešto dalje.

Cijeli događaj Pernarovi su istomišljenici snimili mobitelom, nakon čega su odustali od današnjeg prosvjeda. Najavili su odlazak na policiju gdje će provjeriti je li prijavljen prosvjed za srijedu te, ako nije, da će ga večeras prijaviti.

Dva sata nakon privođenja, u 19.45 sati, Pernar je pušten iz pritvora Slijedeći prosvjed zakazan je za srijedu u 19 sati na Cvjetnom trgu.

Komentara 60

BK
B Kosa
18:50 21.03.2011.

Moj Pervar mislis da nam nesto dobro radite i ponosite se sa time nista nema korisno za hrvatski narod od vase galame vec ste dosadili a policiji cestitam sto su te priveli

1O
1st-opinion
19:31 21.03.2011.

Ove HDZ politicke milicajce treba pospremiti na debelu hladovinu, (ni place ni socijalne pomoci ni posla) odmah cim se HDZ sa vlasti zbaci. A majmuna koji njima zapovijeda treba staviti u duboki zamrzivac da ohladi glavu.

AB
abaso
21:55 21.03.2011.

.....zamisli da je taj Pernar devedesetih imao dvadesetak........hebote!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije