Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reportaža: građani sve znaju

Ovo je zločin, Istra je pokradena, Vodnjan je vrh sante: 'Najatraktivnija je strancima, ne može se više kriti spregu'

11.07.2022.
u 18:41

– Istra je posebna po tome što je trenutačno najtraženija, najatraktivnija za strance, ali znam da u Dalmaciji situacija nije bitno bolja. Nedavno održan Festival bespravne izgradnje u Vrulji dovoljno nam govori da je i u Dalmaciji stanje alarmantno. I tamo bahatost bogatih u sprezi s politički moćnima pokazuje svoje pravo lice i to se više ne može kriti - rekao je Dino Debeljuh.

Komentara 31

Avatar antikomunist6
antikomunist6
19:56 11.07.2022.

Debeljuh je sve tek jucer saznao!!

PR
prajdali100
20:40 11.07.2022.

I sad trebamo vjerovati da Debeljuh ništa nije znao ! Taj IDS je interesna,dobro umrežena i rodbinski povezana koruptivna organizacija kojoj nema premca.Prava pravna država bi tamo poslala u zatvor na stotine kriminalaca i lopova.

Avatar Payback
Payback
19:39 11.07.2022.

ja mislo da je istrina partija demokrao postena, haha,,,glavno da svugdje talijnski pise...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?