Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
deset dana potrage za splićaninom

Objavljena snimka iz kluba gdje je Matej bio s prijateljima. Otac: Bit ću u Beogradu sve dok ne dobijem informaciju

Matej Periš
screenshot/nestali.hr
09.01.2022.
u 13:14

Moja je najveća želja da Mateja zagrlim i kažemo si jedan drugome da idemo dalje kroz život bez obzira što je do sada bilo – rekao je Nenad Periš

Na društvenim mrežama počele su kružiti snimke nastale u beogradskom klubu "Gotik" u noći kada je Splićanin Matej Periš nestao. Kako piše Kurir na snimci koju su posjetitelji kluba snimili mobitelom, vidi se da na bini pjeva Slobodan Veljković Cobi, koji je te večeri, u noći između 30. i 31. prosinca nastupao u "Gotiku" s kolegicom Elenom Kitić.

Potraga za Matejem Perišem (27) ušla je u deseti dan. Puno je nepoznanica o nestanku mladog Splićanina. Matej je, nestao u noći s četvrtka, 30. prosinca, na petak, 31. prosinca 2021. godine, u Beogradu. Nestanak je policiji prijavljen 31. prosinca. Matej je zadnji put viđen uz rijeku Savu oko kluba Gotik. U klubu je bio sa svojih šest prijatelja u noći s četvrtka na petak, a oni su u petak njegov nestanak prijavili policiji. Njegov otac Nenad Periš je u Beogradu

- Nažalost nemam nikakvu informaciju gdje je završio moj sin. Ovdje sam u Beogradu i biti ću sve dok ne dobijem informaciju. U stalnom sam kontaktu s beogradskom policijom, na raspolaganju sam da im kažem što od mene traže. Upravo sam na ulazu u crkvu idem da se pomolim za Mateja, on je za mene živ i tako će biti sve dok me ne razuvjere s dokazima. Moja je najveća želja da Mateja zagrlim i kažemo si jedan drugome da idemo dalje kroz život bez obzira što je do sada bilo – rekao je Nenad Periš za 24sata.

Video: Menadžerica kluba u kojem je bio Periš: 'Otkad je nestao, ne radimo. Njegov otac nam je došao u nedjelju'

Ključne riječi

Komentara 43

HR
HREN0VKA
14:14 09.01.2022.

Ovo je snimka koncerta, a ne snimka nestale osobe.

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
13:51 09.01.2022.

Moderna turbo coban muzika? Samo u svakom stihu maksimalno zavijaj. 0 intelekta, 0 umjetnickoga.

MC
MCA
14:51 09.01.2022.

I decki isli u Brograd slusati to zavijanje? Zalosna im majka!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije