Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3.3 prema Richteru

Potres pogodio okolicu Stona: 'Lijepo se osjetio, zatresao se cijeli kauč'

potres
EMSC
15.04.2021.
u 06:50

Umjereno jak potres 40 minuta iza ponoći dogodio se u Jadranskom moru

Prema podacima EMSC-a, magnituda potresa bila je 3.3 prema Richteru u Jadranskom moru, a epicentar je bio samo 7 kilometara istok-jugoistočno od Stona. Osjetio se i na području Dubrovnika, Trebinja, Neuma.

"Lijepo se osjetio, zatresao se cijeli kauč", napisao je korisnik iz Stona. "Ekstra kratko, ali dovoljno da osjetiš da je potres", napisao je korisnik iz Dubrovnik.

Seizmološka služba zabilježila je potres kod Pokupskog u srijedu u 23.16. Magnituda je bila 2,5 po Richteru. 

Ključne riječi

Komentara 1

VI
Vito
08:24 15.04.2021.

Kaj/ća/što onda??? Još nije ništa porušeno pa nije potrebno dorađivati zakon o potresu. Mještano se ne moraju bojati. KAd im poruši "sve što se porušiti može" vlada će pokrenuti postupak oformljivanja stožera za oformljivanje središta za oformljivanje nadležnih za oformljivanje grupe za skupljanje podataka tko nešto zna o glasinama da je kod Stona navodno došlo do nekakvog potresa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije