Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRISJELO MU RONJENJE

Nijemac izronio dvije periske pa zaradio kaznenu prijavu

ronioc
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell, ilustracija
02.10.2017.
u 14:23

Učinio je to 29. rujna u turističkom naselju u Umagu

Njemački državljanin (53) kazneno je prijavljen jer je izlovio školjke. Učinio je to 29. rujna u turističkom naselju u Umagu. Izlovio je dvije školjke periske, što je zakonom zabranjeno pa je prijavljen za uništenje zaštićenih prirodnih vrijednosti.

 

Ključne riječi

Komentara 3

OB
ObrenM
16:13 02.10.2017.

Turistima je svasta dopusteno-golo setanje,vikanje kroz noc,udaranje policije,parkiranje kampera svuda.Ovo je dobro cuti,ali nema najvaznijeg podatka-koliko kosta ovaj bezobrazluk?Vjerovatno koju stotinu kuna.Ako Hrvat vozi neregistrirano vozilo to ga dodje 8000 kn.Jedan prekrsaj,a tri kazne:voznja bez tehnickog pregleda,voznja bez osiguranja,te voznja bez registracije.Patentirali kreteni iz sabornice.

Avatar duka4
duka4
15:27 02.10.2017.

da je kojim slučajem turist iz Srbije to napravio, nebi mu smjeli napisat niti opomenu.

Avatar davcro
davcro
16:18 02.10.2017.

Zarađivali bi na turizmu, a turiste bi držali u kavezima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije